Leusden,
07
oktober
2021
|
19:19
Europe/Amsterdam

CUPRA Born nu al in Nederland te (proef)rijden

  • 100% elektrische Born nu dynamisch te ervaren bij de CUPRA Garages en Proefrit Centra
  • CUPRA Born: ‘electrifying performance’ volgens CUPRA
  • Vanaf € 37.990*, eerste leveringen eind dit jaar
Samenvatting

Vanaf vandaag is de elektrische CUPRA Born in Nederland te ervaren bij de CUPRA Garages en Proefrit Centra. Autoliefhebbers kunnen er vanaf nu de weg mee op om het ‘electrifying performance’ karakter van de Born zelf te ervaren. Nog dit jaar worden de eerste CUPRA’s Born aan Nederlandse klanten afgeleverd.

De CUPRA Born was al online te configureren en bestellen, maar nu is hij ook live te ervaren. Met ingang van vandaag staat de Born bij de CUPRA Garages in Amsterdam en Rotterdam plus de Proefrit Centra in Zwolle, Leusden en Eindhoven klaar om autoliefhebbers te overtuigen tijdens een uitgebreide proefrit die nu online te boeken is.

Exclusieve ‘One’ uitvoeringen, te rijden met 12% bijtelling 

Dit jaar is de CUPRA Born - het eerste volledig elektrische model van CUPRA - uitsluitend in vier exclusieve ‘One’ uitvoeringen te bestellen: Business One, Adrenaline One, Performance One en Copper Edition One. Alle hebben ze een elektromotor met een vermogen van 150 kW/204 pk die de achterwielen aandrijft. Samen met het sportonderstel, lage zwaartepunt en de perfecte gewichtsverdeling garandeert die combinatie ‘electrifying performance’ en een dynamische handling. Het 58 kWh accupakket is goed voor een actieradius tot 420 km**. Dankzij de snellaadmogelijkheid (tot 120 kW) is elke trip na een korte laadstop weer snel voort te zetten. Zakelijke rijders die dit jaar hun Born ontvangen, profiteren nog vijf jaar lang van het gunstige 12%-bijtellingstarief.

Uitbreiding CUPRA Born-gamma in 2022

In 2022 volgt het reguliere Born-gamma, waarbij de range verder wordt uitgebreid met kleinere en grotere accupakketvarianten (45 kWh en 77 kWh) en de 110 kW/150 pk sterke elektromotor. Op dat moment wordt de 150 kW/204 pk elektromotor in combinatie met het 58 of 77 kWh accupakket ook leverbaar met de e-Boost Performance-functie, die het vermogen met nog eens 27 pk ‘boost’ tot maximaal 170 kW/231 pk.

Vanafprijzen 

CUPRA Born Business One: € 37.990* (€ 137*** netto bijtelling p/m)

CUPRA Born Adrenaline One: € 40.990* (€ 148*** netto bijtelling p/m)

CUPRA Born Performance One: € 43.990* (€ 168*** netto bijtelling p/m)

CUPRA Born Copper Edition One: € 46.990* (€ 188*** netto bijtelling p/m)

CUPRA in Nederland

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages en Proefrit Centra waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie https://www.cupraofficial.nl/

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Fiscale bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelastingpercentage van 37,1%.