Leusden,
23
februari
2024
|
10:08
Europe/Amsterdam

CUPRA opent grootste City Garage ter wereld in Madrid ter gelegenheid van zesde verjaardag

CUPRA is in Madrid aangeland. Om de zesde verjaardag van het merk te vieren, werd de grootste CUPRA City Garage ter wereld geopend in de Spaanse hoofdstad – een uiterst innovatieve en onconventionele garage aan de Calle Serrano 88, in de buurt van de wijk Salamanca. De nieuwe City Garage is een ode aan de stad Madrid en verbindt zich volledig met de cultuur en de inwoners van de stad op het gebied van kunst, muziek, gastronomie en sport.

Deze week werd de nieuwe brandstore in Madrid spectaculair geopend met een evenement dat de rebelse spirit en de dynamische mindset van het merk benadrukt. Komiek en tv-persoonlijkheid David Broncano presenteerde het evenement, dat werd bijgewoond door Wayne Griffiths, CEO van CUPRA, Jordi Hereu, de Spaanse minister van Industrie en Toerisme en de burgemeesters van zowel Madrid als van Barcelona. Tijdens de opening was een bijzondere gastrol weggelegd voor drie unieke modellen van CUPRA zelf: de sportieve conceptcar CUPRA DarkRebel - die werd gepresenteerd op de IAA 2023 in München - evenals de ‘urban’ concept car CUPRA Raval en de nieuwe CUPRA Tavascan.

De opening van 's werelds grootste CUPRA City Garage in Madrid is de beste manier om onze zesde verjaardag te vieren. Deze ruimte is ons eerbetoon aan de hoofdstad, haar inwoners en haar diversiteit. De City Garage vertegenwoordigt de groei van CUPRA en onze band met Madrid, een van de meest dynamische en progressieve steden van Europa," aldus Wayne Griffiths, CEO van CUPRA.

‘Ambassade’ in het hart van Madrid

De nieuwe CUPRA City Garage in Madrid zal ook min of meer de ‘ambassade’ zijn voor SEAT S.A. in de buurt van de stad. Het pand huisvest namelijk de kantoren van de afdeling ‘Institutional Relations’ van het Spaanse merk. De City Garage zal daarnaast een plek zijn voor de ideeënuitwisseling tussen bedrijven en instellingen, en een plek om creatieve oplossingen te vinden voor de mobiliteitsbehoeften van de stad door samenwerking en innovatie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.