Leusden,
15
juni
2022
|
12:14
Europe/Amsterdam

77 kWh accupakket voor CUPRA Born: performance met extra uithoudingsvermogen

  • Rijbereik tot wel 546 km** dankzij ‘long range’ accupakket
  • Pure power: krachtige acceleraties, snel laden met 135 kW 
  • Zorgeloos rijplezier: uitgebreide garanties en onderhoud tot wel zeven jaar inbegrepen

De CUPRA Born met de 170 kW/231 pk sterke e-boost elektromotor werd tot nu toe geleverd in combinatie met een 58 kWh accupakket, dat al goed is voor een maximale actieradius van 418 kilometer**. Het nieuwe 77 kWh ‘long range’ accupakket brengt het maximale rijbereik naar maar liefst 546 kilometer** voor de Adrenaline-uitvoering. Het 77 kWh accupakket is te laden met een vermogen van 135 kW (overige versies: 120 kW). In de praktijk betekent dit dat het opladen van het accupakket van 5-80% in 36 minuten is te realiseren. 

In alles sportief

De CUPRA Born met deze combinatie van e-boost elektromotor en 77 kWh accupakket is leverbaar als Adrenaline, Performance en Copper Edition. Alle modellen zijn ruime vierzitters, met twee comfortabele, individuele zitplaatsen achterin. De opvallende lichtmetalen velgen (19 inch voor de Adrenaline, 20 inch voor de Performance en Copper Edition) onderstrepen samen met het ‘shark nose’ front, de diffuser achter en de dakspoiler het sportieve karakter. 

De sportiviteit van deze modellen gaat samen met veel luxe: elk model heeft standaard de virtual cockpit, een navigatiesysteem met een groot 12 inch touchscreen, CUPRA CONNECT, een multifunctioneel, verwarmbaar stuur met start- en CUPRA-knop, stoelverwarming en een BeatsAudioTM audiosysteem met tien speakers en een 370W versterker.

Garanties met uithoudingsvermogen

De 170 kW/231 pk sterke CUPRA Born met het 77 kWh accupakket is er als Adrenaline vanaf € 49.990*. De Performance-uitvoering is er vanaf € 52.990* en de Copper Edition met werkelijk alles aan boord vanaf € 55.990*. Ongeacht de uitvoering staan ook deze nieuwe versies van de Born voor zorgeloos rijplezier. Twee jaar volledige fabrieksgarantie is standaard, evenals acht jaar garantie op het accupakket (maximaal 160.000 km) en tot wel zeven jaar onderhoud en APK. Zelfs vier jaar CUPRA Valet Service is inbegrepen. Dat betekent dat de auto wordt gehaald en weer wordt teruggebracht bij onderhoud of reparatie. De eigenaar krijgt dan bovendien gratis vervangend vervoer aangeboden.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie cupraofficial.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.