Leusden,
11
februari
2020
|
09:48
Europe/Amsterdam

Nieuwe CUPRA Leon-range: voor de straat én het circuit

  • Wereldpremière CUPRA Leon en CUPRA Leon Sportstourer op 20 februari aanstaande 
  • Ook met high-performance plug-in hybride-aandrijving
  • Voor het circuit: Leon Competición en CUPRA e-Racer raceauto’s

De CUPRA Leon laat zich bijna zien. Op 20 februari combineert CUPRA de opening van zijn nieuwe hoofdkantoor - de CUPRA Garage - met de onthulling van de nieuwe CUPRA Leon-range. Daarbij trekt het performancemerk het doek van zowel de productieversies als de raceauto’s op Leon-basis.

De CUPRA Leon wordt de allereerste Leon met het CUPRA-embleem in de grille. Naast ‘looks’ laat hij zich ook nadrukkelijk op andere gebieden gelden. De CUPRA Leon is ontwikkeld als benchmark in zijn segment en onderscheidt zich zowel in design als in high-performance aandrijflijnen. 

“De Leon CUPRA was een echte bestseller, met bijna 44.000 exemplaren van de meest recente generatie,” verklaart Wayne Griffiths, CEO van CUPRA. “Met de lancering van de nieuwe CUPRA Leon versterken we het merk CUPRA door de line-up uit te breiden met een tot de verbeelding sprekende auto.”

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.