Leusden,
06
augustus
2021
|
09:50
Europe/Amsterdam

Carlovers opgelet: elektrische CUPRA Born nu te bestellen

  • CUPRA Born: nog dit jaar sportief elektrisch rijden met maar 12% bijtelling 
  • Keuze uit vier sportieve én luxe One editions met 150 kW/204 pk en 58 kWh accu

De Born, het eerste volledig elektrische model van het Spaanse performancemerk CUPRA, is nu te bestellen via cupraofficial.nl. De Born trapt af met een 58 kWh-accupakket en een 150 kW/204 pk sterke elektromotor. Daarbij is er keuze uit vier luxe One editions. De CUPRA Born Business One is er vanaf € 37.990* of via private lease vanaf € 529**** per maand. Zakelijke rijders, die nog dit jaar instappen, profiteren van slechts 12% bijtelling. De levering van de Born start in oktober.

Nederland is één van de eerste landen waar de elektrisch aangedreven CUPRA Born leverbaar wordt. CUPRA trapt af met vier luxe One editions die met hun 150 kW/204 pk sterke elektromotor, een laag zwaartepunt en achterwielaandrijving garant staan voor sportief rijplezier. De Born One edition heeft dankzij de 58 kWh accu een maximale actieradius van 421 km**. Met de 120kW snellaadmogelijkheid krijgt rijplezier snel weer nieuwe energie. 

Ruim, comfortabel en compleet

In de CUPRA Born kunnen vijf inzittenden genieten van sportiviteit: het interieur is ruim en comfortabel, met meer dan genoeg ruimte voor bagage. De CUPRA Born Business One zet de toon. Deze uitvoering heeft naast Full LED-verlichting, sportstoelen en een sportstuur bijvoorbeeld 18-inch lichtmetalen velgen ‘Dark Shadow’, de Virtual Cockpit, een navigatie-, radio- en mediasysteem met groot 12 inch touchscreen inclusief CUPRA CONNECT en Apple CarPlay en Android Auto. Ook inbegrepen zijn stoel- en stuurverwarming, een achteruitrijcamera, de predictive adaptive Cruise Control en parkeersensoren voor en achter. De Born Adrenaline One, Born Performance One en Born Copper Edition One bieden nog meer luxe- en designitems – voor iedereen is er een Born One op maat. De One editions van de CUPRA Born zijn alleen dit jaar leverbaar. 

Online bestellen, overzichtelijke stappen

Net als andere CUPRA-modellen is de Born alleen online samen te stellen en te bestellen. Klanten kunnen daarbij ondersteuning krijgen van een CUPRA Specialist. De Born Business One is er vanaf € 37.990*. De prijsstappen naar de volgende modellen bedragen telkens € 3.000. Zo is de Born Adrenaline One er vanaf € 40.990* en de Born Performance One vanaf € 43.990*. Topmodel Born Copper Edition One is leverbaar vanaf € 46.990*. Voor zakelijke rijders geldt een bijtelling van slechts 12% over de eerste € 40.000 van de fiscale waarde, die in het geval van de Born Business One en Adrenaline One onder deze magische grens ligt. De Born Business One is te rijden voor een bijtelling vanaf € 137*** netto per maand. Via private lease is de Born Business One er vanaf € 529****/maand.

Zorgeloos elektrisch rijden

De nieuwe Born staat ook voor zorgeloos genieten van elektrisch rijplezier. Zo wordt elk model standaard geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie en acht jaar fabrieksgarantie op de hoogvoltaccu (of maximaal 160.000 km). Ook het onderhoud en de wettelijke voorgeschreven APK-keuringen zijn tot en met de eerste vijf jaar all inclusive. De kers op de taart daarbij is de CUPRA Valet Service. Dit staat voor gratis haal- en brengservice én vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie.

Car lovers die de CUPRA Born live willen beleven, kunnen op 7 en 8 augustus terecht in de CUPRA Pop-up store in Rotterdam. Een bezoek is in te plannen via deze link. 

Om op de hoogte te blijven van al het CUPRA Born-nieuws is er een speciale nieuwsbrief.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie https://www.cupraofficial.nl/

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Fiscale bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelastingpercentage van 37,1%.

**** Private Leasetarieven op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.