Leusden,
20
september
2022
|
11:06
Europe/Amsterdam

World Padel Tour – powered by CUPRA – komt naar Nederland

  • World Padel Tour Amsterdam Open: padel van wereldklasse van 28 september t/m 2 oktober in de Centrale Markthal in Amsterdam
  • CUPRA en padel: dynamisch en snel groeiend in populariteit

Voor het eerst komt de World Padel Tour (WPT) naar Nederland. Bij het World Padel Tour Amsterdam Open komen van 28 september tot en met 2 oktober alle wereldtoppers van de spectaculaire, snel groeiende sport in actie in de Centrale Markthal in Amsterdam. Als Official International and Premium Sponsor van de World Padel Tour speelt ook CUPRA zich tijdens dit event nadrukkelijk in de kijker. In het CUPRA WPT Village in de Centrale Markthal kun je namelijk items uit de CUPRA lifestyle collection kopen, relaxen op het CUPRA-terras, jezelf op sportief vlak uitdagen en kennismaken met de internationale sterren van de sport, waarvan vele toppers deel uitmaken van de CUPRA-tribe.

De World Padel Tour komt op een mooi moment naar Amsterdam. Padel is namelijk de snelst groeiende sport van Nederland. Tijdens het WPT-event - dat van 28 september tot en met 2 oktober plaatsvindt in de Centrale Markthal in Amsterdam - is spektakel gegarandeerd. Al was het maar vanwege de komst van wereldtoppers als Ariana Sánchez, Federico Chingotto, Arturo Coello, Paula Josemaría, Juan Tello, Fernando Belasteguín en Alejandro Galán, die allen ook lid zijn van de CUPRA-tribe, de community van CUPRA-fans.

CUPRA serveert een unieke beleving 

CUPRA is zowel internationaal als nationaal sterk verbonden met padel. De gemeenschappelijke kenmerken van het electrifying performance merk en de sport zijn pure dynamiek, prestaties en een snelle groei in populariteit. CUPRA speelt zich op het eerste WPT-evenement in Nederland nadrukkelijk in de kijker. Zo worden de belangrijkste wedstrijden van het toernooi gespeeld op het CUPRA Central Court. Maar ook buiten de wedstrijden om zorgt CUPRA tijdens het event voor een bijzondere beleving. Het CUPRA WPT Village speelt hierin een hoofdrol. Hier kun je als padel-liefhebber terecht voor de CUPRA lifestyle collection, relaxen op het CUPRA-terras en zelf even in beweging komen. Deze hang-out is ook populair bij de al eerder genoemde topspelers en is daarmee dé plek voor een meet & greet én een handtekening. Natuurlijk zijn er ook diverse sportieve CUPRA-modellen aanwezig. 

Zelf in actie

Als founding partner van KNLTB Padel maakt CUPRA het ook mogelijk om zelf in actie te komen. Bij de Radar Speed Serve Game kun je met een officieel Wilson CUPRA Bela racket laten zien wat je op padel-gebied in je mars hebt. Bij deze game zijn mooie CUPRA-prijzen te winnen. Een selecte groep gasten krijgt bovendien de gelegenheid om een Coach Experience te volgen: een padel masterclass onder leiding van de legendarische padel-coach Mikel Sciorilli.

World Padel Tour Amsterdam Open toernooidirecteur John van Lottum is uitermate content met de komst van de WPT naar Amsterdam: “Tijdens de World Padel Tour Amsterdam Open kan Nederland vijf dagen lang genieten van de beste 32 mannelijke en vrouwelijke padelspelers ter wereld. Het is voor het eerst dat het allergrootste padeltoernooi ter wereld in Nederland neerstrijkt. Dat maakt ons niet alleen enorm trots, het toernooi zal ook een nieuwe boost geven aan de padelsport in Nederland.”

Meer informatie over de World Padel Tour Amsterdam Open is te vinden op worldpadeltouramsterdam.com

CUPRA en padel

Als founding partner van KNLTB Padel is CUPRA in Nederland naamgever van de officiële KNLTB padelcompetitie en van de KNLTB padel ranking. Internationaal is CUPRA Official International and Premium Sponsor van alle nationale en internationale WPT-competities. Ook is CUPRA hoofdsponsor van de Internationale Padel Federation (FIP) en heeft het merk zich opgeworpen als persoonlijk supporter van diverse sterren uit de sport.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.