• Zesde CUPRA City Garage ter wereld krijgt iconische plek in havenstad Rotterdam
  • Voormalige Baja Beach Club opent de deuren voor CUPRA tribe en autoliefhebbers
  • CUPRA City Garage: een unieke merkbeleving en een coole ontmoetingsplek
Leusden,
25
mei
2022
|
16:56
Europe/Amsterdam

Wereldmerk in wording: Official Opening CUPRA City Garage in Rotterdam

CUPRA CEO Wayne Griffiths heeft gisteravond de Grand Opening van de nieuwe CUPRA City Garage in Rotterdam verzorgd. Deze meest bijzondere CUPRA-locatie van Nederland - gevestigd in de voormalige Baja Beach Club en de zesde CUPRA City Garage ter wereld - laat duidelijk zien dat het ambitieuze Spaanse merk in alle opzichten onderscheidend is. Niet alleen zijn alle electrifying performance-modellen van CUPRA hier te ervaren, de CUPRA City Garage in Rotterdam is vooral ook een ontmoetingsplek voor de CUPRA tribe, CUPRA’s community van autoliefhebbers.

CUPRA heeft de ambitie om uit te groeien tot een wereldmerk. Door alles anders te doen dan wat gebruikelijk is in de auto-industrie, creëert CUPRA een unieke, geheel eigen merkbeleving. CUPRA City Garages in het hart van aansprekende wereldsteden spelen daarbij een sleutelrol. De afgelopen twee jaren zijn er al CUPRA City Garages in Mexico-Stad, Hamburg, München, Milaan en Lissabon geopend. Nu schaart ook Rotterdam zich in deze exclusieve line-up van wereldsteden.

Historisch uitnodigend

De pop-up store die CUPRA in juli vorig jaar in Rotterdam opende, vormde al een mooie vooruitblik op de plannen van CUPRA in de havenstad. Net als alle andere vijf internationale CUPRA City Garages is die in Rotterdam gevestigd op een plek die van historisch belang is voor de stad: de voormalige Baja Beach Club, een plek die net even anders is dan je van een automerk zou verwachten. Deze locatie - gevestigd aan de Karel Doormanstraat 12 - onderstreept de band van CUPRA met de lokale cultuur en daarom zijn er niet alleen de verhalen over CUPRA terug te vinden, maar ook over de stad Rotterdam. Alleen daarom al is de CUPRA City Garage Rotterdam uitnodigend en spannend. Die sfeer wordt nog eens versterkt door de lounge-ambiance - met onder andere een vaste bar en DJ-booth - en de beschikbaarheid van CUPRA lifestyle producten en merchandising. Een andere highlight is de racing wall, die de verbondenheid van CUPRA met de autosport weerspiegelt. Met deze ingrediënten is de CUPRA City Garage in Rotterdam dé ontmoetingsplek voor liefhebbers van het merk. 

Uiteraard zijn in de Rotterdamse CUPRA City Garage ook alle geëlektrificeerde modellen van het Spaanse performance-merk te beleven: van de Leon e-HYBRID, Leon Sportstourer e-HYBRID en Formentor e-HYBRID tot de volledig elektrisch aangedreven Born. De CUPRA-specialisten informeren bezoekers tot in detail en assisteren ze desgewenst bij het samenstellen van een CUPRA op maat en bij het inplannen van een test-drive. 

Electrifying performance

Precies een jaar geleden ging CUPRA in Nederland van start met een focus op de kracht en efficiency van geëlektrificeerde modellen. Op basis van de merkfilosofie ‘electrifying performance’ omvat het gamma momenteel plug-in hybridemodellen (Leon, Leon Sportstourer en Formentor) en de volledig elektrisch aangedreven Born. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Naast de nieuwe CUPRA City Garage in Rotterdam kan dat in de CUPRA Garage in Amsterdam en op de aanvullende test-drive-locaties in Leusden, Eindhoven en Zwolle.

Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.