Leusden,
21
april
2023
|
11:00
Europe/Amsterdam

Volg de wereldpremière van de CUPRA Tavascan vanavond live

  • Onthulling tijdens CUPRA Exponential Impulse-event in Berlijn
  • Wereldpremière vanaf 18:30 te volgen op de CUPRA Newsroom

Tijdens het Exponential Impulse-event in Berlijn onthult CUPRA vanavond de productieversie van de CUPRA Tavascan. De wereldpremière van deze nieuwe, 100% elektrische SUV is vanaf 18:30 live te volgen op de Nederlandse newsroom van CUPRA.

 

Volg de livestream hieronder: 

 

Kijk voor meer informatie over de CUPRA Tavascan op: https://www.cupraofficial.nl/modellen/tavascan 

Aansluitend aan de wereldpremière is uitgebreide persinformatie over de CUPRA Tavascan inclusief beeldmateriaal beschikbaar op deze newsroom.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.