Leusden,
15
december
2021
|
14:30
Europe/Amsterdam

Voetbalster van het Jaar Alexia Putellas versterkt CUPRA line-up

  • Speelster van FC Barcelona en Spaanse nationale elftal recent bekroond met Gouden Bal
  • Nieuw hoofdstuk in partnership CUPRA en FC Barcelona
  • Putellas voegt zich bij FC Barcelona-clubgenoten Ansu Fati en Marc ter Stegen
Samenvatting

CUPRA heeft Alexia Putellas, sterspeelster van FC Barcelona en het Spaanse nationale vrouwenelftal, toegevoegd aan zijn line-up. Met de aanstelling als CUPRA-merkambassadeur sluit Putellas een zeer succesvol jaar af, waarin de Gouden Bal voor de Voetbalster van het Jaar een absoluut hoogtepunt was.

De Gouden Bal is de meest recente toevoeging aan Putellas’ indrukwekkende lijst met sportieve prestaties. Afgelopen augustus werd ze ook uitgeroepen tot UEFA Voetbalster van het Jaar. Tijdens haar succesvolle carrière bij FC Barcelona won Putellas tot dusver onder andere al een Champions League-finale, vijf Spaanse titels en vijf Spaanse Queen Cups. Daarnaast is ze één van de aanvoersters en meest herkenbare speelsters van het Spaanse nationale elftal.

Historisch jaar

Als nieuw lid van de ‘CUPRA Tribe’ voegt de Spaanse superster zich bij haar FC Barcelona-clubgenoten Ansu Fati en Marc ter Stegen.

“2021 was zowel voor Alexia als voor CUPRA een historisch jaar. Na haar Gouden Bal-uitreiking en de lancering van de CUPRA Born - onze eerste 100% elektrische auto - voelt dit nu als het perfecte moment om onze krachten te bundelen. Alexia belichaamt het merk CUPRA als geen ander en we zijn verheugd haar in ons team op te kunnen nemen,” aldus Antonino Labate, CUPRA's Director of Strategy, Business Ontwikkeling & Operations.

"Ik ben er zeer trots op om deel uit te maken van het CUPRA-team," vertelt Alexia Putellas. “Ik ben erg dankbaar voor de betrokkenheid van CUPRA bij het vrouwenvoetbal en het vertrouwen van het merk in mij als ambassadeur.”

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.