Leusden,
10
februari
2023
|
14:38
Europe/Amsterdam

Tim Wes en CUPRA vinden elkaar tijdens Rotterdam Art Week

  • ‘Born in the Mirror Hour’: visie op de verre toekomst
  • Kunstinstallatie een maand lang te bezichtigen in de CUPRA City Garage Rotterdam
  • Kunstzinnige hoofdrol voor elektrische CUPRA Born
Samenvatting

CUPRA en kunstenaar Tim Wes hebben elkaar gevonden voor een partnership tijdens Rotterdam Art Week (10-12 februari). Via zijn kunstinstallatie ‘Born in the Mirror Hour’ vertolkt Tim zijn visie op het leven in de verre toekomst. De glazen lichtinstallatie is een tijdreis waarin hij een blik werpt op hoe het er dan uit zou kunnen zien. Gisteravond werd de kunstinstallatie met documentaire onthuld tijdens Rotterdam Art Week en hij is nog een maand lang te bewonderen in de CUPRA City Garage Rotterdam.

Kunstenaar Tim Wes heeft een fascinatie ontwikkeld voor onze omgeving en hoe die er in de toekomst uit gaat zien. “De veranderingen gaan zo snel dat we amper nog staan te kijken van het volgende ‘nieuwe ding’. Als we het nieuws mogen geloven, reizen we binnenkort niet meer naar een ander land, maar naar een andere planeet”, aldus Tim.

De bijzondere samenwerking CUPRA X Tim Wes voor Rotterdam Art Week staat symbool voor vooruitgang en het bieden van vernieuwende perspectieven op conventionele zienswijzen. ‘Born in the Mirror Hour’ - een kunstinstallatie waarin een hoofdrol is weggelegd voor de 100% elektrische CUPRA Born - weerspiegelt de visie van de in Rotterdam woonachtige kunstenaar op de verre toekomst. Met het project vertelt Tim over een wereld waarin we alle informatie tot onze beschikking hebben, we alles opnieuw kunnen inrichten en ons afvragen wat de ‘why’ achter bepaalde vraagstukken is. “De nieuwe generatie wil niet in het verleden blijven hangen, maar wil buiten de gebaande paden treden om nieuwe canvassen te creëren en vorm te geven,” licht Tim toe. 

‘Born in the Mirror Hour’ een maand lang in de CUPRA City Garage Rotterdam 

De onthulling van ‘Born in the Mirror Hour’ vond gisteravond plaats als onderdeel van Rotterdam Art Week (10-12 februari), in de CUPRA City Garage Rotterdam. Daar is de kunstinstallatie voor het publiek nog een maand lang gratis te bewonderen.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.


 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.