Leusden,
26
april
2021
|
16:38
Europe/Amsterdam

Rijplezier start online met de CUPRA Formentor e-HYBRID

  • Nu online te configureren en bestellen: twee vermogensversies, vier uitrustingsniveaus
  • Leverbaar vanaf € 43.990*, operational lease vanaf € 689***, private lease vanaf € 589**** 

[VIDEO] Via www.cupraofficial.nl is de CUPRA Formentor e-HYBRID nu te configureren én direct te bestellen. Er is keuze uit twee vermogensversies en vier uitrustingsniveaus. Naast aanschaf kunnen klanten direct ook kiezen voor zakelijk leasen en private lease. Welke keuzes er ook gemaakt worden: als rijdersauto onder de plug-in hybride SUV’s biedt de CUPRA Formentor e-HYBRID volop rijplezier voor autoliefhebbers.

De Formentor e-HYBRID, het eerste voor en door CUPRA ontwikkelde model, is in Nederland uitsluitend online te koop. Het digitale platform www.cupraofficial.nl staat hierbij centraal. Hier is de Formentor-HYBRID om te beginnen digitaal te beleven. Vervolgens is de auto daar naar persoonlijke smaak samen te stellen én te bestellen. Desgewenst krijgen klanten bij elke stap ondersteuning van de CUPRA Specialist, een persoonlijke assistent die klanten adviseert in het aankoopproces. Op het online CUPRA-platform is ook een Test Drive met de Formentor e-HYBRID te boeken. Die start bij het CUPRA Test Drive Center in Leusden, de CUPRA Garage in Amsterdam of op het huisadres. Een bestelde Formentor wordt afgeleverd via de CUPRA Garage in Amsterdam of binnenkort Rotterdam, of op een locatie naar wens in Nederland. 

Krachtig en efficiënt

De aandrijflijn van de Formentor e-HYBRID bestaat uit een 1,4-liter turbo-benzinemotor, een elektromotor en de automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling. Er is keuze uit twee versies: de Formentor e-HYBRID met een systeemvermogen van 150 kW/204 pk, en de Formentor VZ e-HYBRID met 180 kW/245 pk. Het 13 kWh lithium-ion accupakket verleent de Formentor e-HYBRID een elektrische actieradius van maximaal 58 kilometer** (54 km** voor de Formentor VZ e-HYBRID).

Vier gradaties in sportiviteit en luxe

De CUPRA Formentor is leverbaar in vier uitvoeringen. Aan de basis staat de Formentor e-HYBRID Business, die al zeer luxueus is met onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED-verlichting, Virtual Cockpit en het navigatie-/radio- en mediasysteem met een groot touchscreen en uitgebreide connectiviteit. Vervolgens zijn er de Adrenaline, Performance en het topmodel, de Copper edition, met telkens een overzichtelijke meerprijs van € 2.000 per volgende uitvoering.

In de prijslijst van de Formentor komen de overzichtelijke stappen van € 2.000 naar het volgende (uitrustings)niveau duidelijk naar voren:

  • Formentor e-HYBRID Business: € 43.990*
  • Formentor e-HYBRID Adrenaline: € 45.990*
  • Formentor e-HYBRID Performance: € 47.990*
  • Formentor VZ e-HYBRID Performance: € 49.990*
  • Formentor VZ e-HYBRID Copper Edition: € 51.990*

Op www.cupraofficial.nl zijn de CUPRA Formentor e-HYBRID-modellen ook te bestellen via operational lease – voor de zakelijke rijder – of private lease voor particulieren. De tarieven voor zakelijk leasen starten bij € 689 per maand*** en voor private lease bij € 589 per maand****.

CUPRA in Nederland

CUPRA start een nieuw avontuur in Nederland. Het sportieve automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven modellen op krachtige prestaties en rijplezier. Daarmee is het een merk voor autoliefhebbers. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie https://www.cupraofficial.nl/ 

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. 

*** Getoonde tarieven zijn excl. BTW o.b.v. een looptijd van 48 maanden en 20.000 km per jaar. 

**** CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door CUPRA Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V.. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.