Leusden,
07
mei
2021
|
17:02
Europe/Amsterdam

Primeur voor Amsterdam: eerste CUPRA Garage open voor car lovers

  • CUPRA Garage Amsterdam: dé manier om CUPRA live te beleven 
  • Hang out voor autoliefhebbers én startpunt voor Test Drives 
  • CUPRA Garage in Rotterdam opent deze zomer de deuren

Het ‘electrifying performance’ merk CUPRA heeft in Nederland de eerste CUPRA Garage geopend. In de vestiging die geïntegreerd is in Move Amsterdam worden autoliefhebbers ondergedompeld in de bijzondere wereld van CUPRA. De nieuwste modellen zijn er te zien én te beleven en daarnaast is de CUPRA Garage ook een inspirerende ontmoetingsplek. In totaal komen er vijf CUPRA Garages in Nederland.

CUPRA heeft voor Nederland een uniek concept ontwikkeld: de geëlektrificeerde performance modellen van het merk zijn volledig online te configureren én bestellen. Omdat er voor liefhebbers niets gaat boven het zien én ervaren van hun (toekomstige) auto, komen er vijf CUPRA garages in Nederland. De eerste aan het Stadionplein in Amsterdam laat direct zien wat die liefhebbers mogen verwachten. Om te beginnen zijn in een CUPRA Garage alle modellen van het merk te bewonderen. En dan is er de CUPRA Corner. Deze coole en comfortabele hang out is dé ontmoetingsplek voor CUPRA-rijders en autoliefhebbers. 

De CUPRA Garage als startpunt

Elke CUPRA Garage fungeert ook als startpunt voor proefritten die online zijn te boeken. Voor deze Test Drives maakt CUPRA gebruik van een grote demovloot. Dat betekent dat (toekomstige) klanten altijd een CUPRA kunnen rijden, die perfect aansluit bij hun wensen. Desgewenst wordt er zelfs een kinderzitje gemonteerd voor de jongste CUPRA-fans. Overigens is het bij CUPRA ook mogelijk om een testrit aan huis te boeken.

CUPRA Specialist 

In elke CUPRA Garage staan CUPRA Specialisten klaar om bezoekers te informeren over alles wat met CUPRA te maken heeft. De specialisten ondersteunen klanten met persoonlijk advies tijdens het 

digitale oriëntatie- en aankooptraject. Na aankoop van een CUPRA blijven de CUPRA Specialisten het persoonlijke aanspreekpunt voor de klant, bijvoorbeeld in het aftersales-traject voor service en onderhoud. En wat daarbij ook goed is om te weten: als er onderhoud nodig is, komt CUPRA de auto thuis ophalen en wordt vervangend vervoer geregeld.

Later dit jaar: CUPRA Garage in Rotterdam

De CUPRA Garage aan het Stadionplein in Amsterdam is de eerste in Nederland. Deze zomer opent de CUPRA Garage in de voormalige Baja Beach Club aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam de deuren. Meer CUPRA Garages staan gepland voor opening later in 2021 en 2022. 

Adresgegevens CUPRA Garage Amsterdam:
Move Amsterdam
Stadionplein 28
1076 CM Amsterdam

De openingstijden van CUPRA Garage Amsterdam zijn: 
maandag tot vrijdag: 10-18 uur
zaterdag: 9-17 uur 
zondag: gesloten tot 1 juni, openingstijden vanaf zondag 6 juni 12-17 uur

CUPRA in Nederland

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven modellen op krachtige prestaties en rijplezier. Daarmee is het een merk voor autoliefhebbers. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.