Leusden,
29
maart
2023
|
10:00
Europe/Amsterdam

Peakz Padel x CUPRA – You can’t handle this energy!

  • Samenwerking waar je energie van krijgt: padel vergroot vitaliteit werknemers
  • Peakz Padel en CUPRA: adrenaline, ambitie en energie als verbindende factoren
  • Pon Fit adopteert nieuw padel-initiatief voor duizenden medewerkers
Samenvatting

Voor optimale prestaties moet je in topvorm zijn. Daarom slaan Peakz Padel en CUPRA de handen ineen om medewerkers van bedrijven de gelegenheid te bieden via de padelsport aan hun persoonlijke topvorm te werken. Zo wordt padel niet alleen leuk en sociaal, maar tegelijkertijd ook een secundaire arbeidsvoorwaarde.

Fitte werknemers zijn goed voor elk bedrijf: medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter en verzuimen minder. De padelsport is een perfecte manier om mentaal en fysiek fit te worden en te blijven en het brengt collega’s bij elkaar. Een potje padel is heerlijk: op de baan voel je de adrenaline en tegelijkertijd word je gestimuleerd om tot het uiterste te gaan. Oftewel: een sport waar je (nieuwe) energie van krijgt.

Goed voorbeeld

CUPRA is fan van padel. Zowel het merk als de sport is relatief nieuw, sportief en ambitieus. CUPRA rolt de samenwerking met Peakz Padel ook uit binnen de eigen organisatie. Het merk is onderdeel van Pon, dat is gespecialiseerd in mobiliteit. Met Pon Fit ondersteunt Pon in Nederland duizenden medewerkers bij het volgen van een gezonde levensstijl. Vanaf nu wordt padel via Peakz Padel een vast onderdeel van het Pon Fit-programma.

Een zichtbare samenwerking

Peakz Padel en CUPRA maken hun samenwerking zichtbaar bij alle bedrijfsclinics die Peakz Padel organiseert en er wordt er een speciale ‘Energy’ prijs uitgereikt. Zo kunnen padellers kennismaken met de modellen van CUPRA en ervaren dat energie en adrenaline zich niet beperken tot het padel court, maar ook tot uiting komen in de electrifying performance van CUPRA en mogelijk zelfs resulteren in een andere belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde: een CUPRA van de zaak in topvorm.

Employee benefits

Maarten Janssen, Managing Director van CUPRA Nederland, over de samenwerking met Peakz Padel: “Onder het motto ‘You can’t handle this energy!’ is dit een samenwerking met het doel om via padel de vitaliteit van werknemers te vergroten. CUPRA staat voor nieuwe ideeën én voor sportiviteit op het gebied van mobiliteit. Zo presteren onze modellen optimaal op elektrische power. Met veel activiteiten en samenwerkingen ondersteunt CUPRA de padelsport in Nederland. Peakz Padel op zijn beurt exploiteert padelbanen door heel Nederland en fungeert daarmee als drijvende kracht achter de snelle opkomst van de dynamische sport in Nederland. Het is gaaf dat we daarmee ook een sportieve win-win-situatie voor bedrijven en hun werknemers kunnen realiseren.”

Peakz Padel, de padelpionier van Nederland
Met 14 verschillende locaties is Peakz Padel de grootste padelorganisatie van Nederland. Al sinds 2015 loopt Peakz Padel voorop in het toegankelijk en bereikbaar maken van de padelsport voor iedereen in Nederland. Peakz Padel groeit snel en biedt de mogelijkheid om zonder lidmaatschap een padelbaan te boeken op één van de locaties door heel Nederland. Ook biedt Peakz Padel padellessen aan, verzorgt het bedrijfsevents en teamuitjes en worden er zeer veel speciale activiteiten georganiseerd zoals Jack’s Hustle, de Breakfast Club en King-of-the-Court.

CUPRA en padel

CUPRA en de padelsport worden internationaal al jarenlang in één adem genoemd. Onder het credo ‘Play another way’ werkt het jonge en ambitieuze merk nauw samen met de World Padel Tour (WPT). CUPRA is ‘Official International and Premium Sponsor’ van alle nationale en internationale WPT-competities. Daarbij is CUPRA hoofdsponsor van de International Padel Federatie (FIP) en het merk werkt samen met diverse padel-wereldtoppers die - net als Sten Richters - deel uitmaken van de CUPRA Tribe. In Nederland is CUPRA ‘Founding Partner’ van KNLTB Padel. Daarmee ondersteunt het merk de KNLTB bij de verdere groei en professionalisering van de padelsport in ons land. 

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.