Leusden,
03
mei
2023
|
16:01
Europe/Amsterdam

Ontdek de wereld van CUPRA in de Metahype

  • Metahype is een virtueel eiland binnen de metaverse waar merken, makers en communities samenwerken en ervaringen met elkaar delen
  • ‘Hypers’ halen met 5 stappen het meeste uit hun ‘Exponential You’

Vanaf nu kun je jouw 'Exponential You' beleven in de Metahype. Deze ruimte in de metaverse is een virtueel eiland met verschillende zones waar merken, contentmakers en communities zoals de CUPRA Tribe elkaar kunnen ontmoeten. Via de Metahype wil CUPRA de manier waarop mensen ervaringen beleven herdefiniëren, hun creativiteit de vrije loop laten zonder de grenzen van de fysieke wereld. Het CUPRA Metaverse-team deelt vandaag vijf stappen om grenzeloos te genieten van de virtuele ervaring die speciaal ontwikkeld is voor fans van over de hele wereld.

1. Creëer jouw ‘Exponential You.

De eerste stap is om een ‘Hyper’ te worden door een eigen avatar te creëren. Binnen Metahype krijgen gebruikers de kans om te zijn wie ze willen zijn. Met de avatar-configurator ontwerpen gebruikers hun eigen virtuele identiteit voordat ze op het eiland landen. Nieuwe Hypers worden vervolgens verwelkomd door Nove, de eerste virtuele burger van Metahype. Van Nove ontvangen zij hun paspoort: een dynamische NFT. Deze eerste kennismaking vindt plaats in CUPRA Plaza, het ontmoetingspunt voor de CUPRA Tribe. De ontwikkelaars hebben volgens de principes van gamificatie een systeem ontwikkeld dat gebruikers beloont met Hypes, punten waarmee toegang kan worden verkregen tot andere games en unieke experiences. 

2. Test je vaardigheden als coureur in CUPRA Racing. 

CUPRA Racing is een ruimte gewijd aan het race-DNA van het merk, waar Hypers de sensaties achter het stuur van bijvoorbeeld de CUPRA UrbanRebel Racing Concept of de CUPRA Tavascan XE kunnen ervaren. Binnenkort kan ook met de CUPRA e-Racer worden gereden. Hypers kunnen daarnaast ook professionele coureurs zoals Adrien Tambay en Klara Andersson uitdagen.

3. Ontdek de Metahype City Garage.

De Metahype City Garage is de virtuele versie van de fysieke CUPRA City Garages. Hier kunnen Hypers de verschillende modellen van het CUPRA-gamma ontdekken. Ook kunnen ze in contact komen met CUPRA Masters om samen de auto’s te verkennen. Hier is ook de Tavascan Discovery te vinden, een fascinerende en meeslepende ervaring waarbij je je eigen wereld creëert. Aan het einde is er een virtuele interactie mogelijk met de CUPRA Tavascan, de eerste volledig elektrische SUV van het merk. In de nabije toekomst krijgen Hypers de kans om een eigen commercial voor de auto te regisseren door met een drone te vliegen. 

4. Ervaar de CUPRA Hub Experience.

In de CUPRA Hub Experience kunnen gebruikers meerdere CUPRA-ambassadeurs ontmoeten, zoals de Duitse acteur Daniel Brühl en FC Barcelona-keeper Marc Ter Stegen. Ook is hier de CUPRA Collection Boutique te vinden. Dansliefhebbers kunnen er een dansgame spelen - ontwikkeld door Primavera Sound, één van de merken die zich net als CUPRA als eerste aansloot bij Metahype. Hypers hebben in deze hub ook toegang tot de DJ Academy om te leren mixen als een echte pro. 

5. Wordt designer bij CUPRA Next. 

CUPRA Next is een ruimte die gewijd is aan het ontdekken van de toekomst van CUPRA. In het virtuele laboratorium, de Hyper Configurator, kunnen Hypers hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen versie van de CUPRA DarkRebel creëren. Afhankelijk van de gekozen expressievorm kunnen Hypers experimenteren met kleuren, grafische elementen en effecten om actief bij te dragen aan het uiteindelijke design van de CUPRA DarkRebel.

Beleef zelf je ‘Experimental You’ op het Metahype-eiland via www.metahype.com

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.