Leusden,
14
december
2021
|
16:06
Europe/Amsterdam

Marc ter Stegen op st(r)oom in elektrische Born

  • Goalie FC Barcelona ontvangt sleutels van zijn Born van CUPRA CEO Wayne Griffiths
Samenvatting

Marc ter Stegen stapte deze week voor het eerst in de CUPRA Born. Het eerste 100% elektrische model van CUPRA wordt daarmee de eerste elektrische auto voor de goalie van FC Barcelona.

download
Marc ter Stegen ontvangt CUPRA Born

Ter Stegen - naast doelman van de Catalaanse club tevens merkambassadeur van CUPRA - ontving zijn nieuwe Born in het hart van Barcelona, in CASA SEAT, uit handen van CUPRA CEO Wayne Griffiths. “Marc, toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, vroeg je me wanneer CUPRA een elektrische auto ging lanceren”, herinnert Wayne Griffiths hem. “Nou, hier is ‘ie!”

“Zoals ik het zie, laat het design van de Born zien dat elektrische auto’s zeker niet saai hoeven te zijn, en zelfs heel sportief kunnen zijn”, aldus Ter Stegen. Terwijl hij instapt, wijst Griffiths naar het 12 inch scherm dat iets naar de bestuurder is gericht. “Bij CUPRA maken we auto's voor autoliefhebbers, dus de hele rijervaring is ontworpen rond de bestuurder,” legt Griffiths uit. En tegen Ter Stegen besluit hij: “Je bent de eerste die deze auto door de straten van Barcelona stuurt.”

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.