Leusden,
20
december
2021
|
18:05
Europe/Amsterdam

CUPRA vernieuwt partnership met World Padel Tour voor 3 jaar

  • CUPRA blijft betrokken bij snelst groeiende sport in Europa 
  • Acht van ‘s werelds beste padelspelers lid van de ‘CUPRA Tribe’
Samenvatting

CUPRA heeft zijn betrokkenheid bij de wereld van padel verder geïntensiveerd door de samenwerking met de World Padel Tour (WPT) voor een periode van drie jaar te verlengen. Na een productief 3-jarig partnership met de WPT onderstreept CUPRA met het het vernieuwen van deze sponsoring het commitment aan de snelst groeiende sport van Europa.

CUPRA blijft de komende drie jaar ‘Official International and Premium Sponsor’ van alle competities die - nationaal en internationaal - door de WPT worden georganiseerd. Het verlengen van het partnership werd tijdens het Estrella Damm Master toernooi in Madrid geformaliseerd door Antonino Labate (CUPRA's Director of Strategy, Business Development & Operations) en Mario Hernando (World Padel Tour CEO).

Betrokken bij padel

CUPRA stapte in 2019 het padel-court op als premium sponsor van alle officiële WPT-competities en als hoofdsponsor van de International Padel Federation (FIP). In 2020 verwierf de CUPRA Formentor de status van officiële auto van de tour en was hij te zien bij alle toernooien op de professionele padelkalender. 

Daarnaast werkt CUPRA nauw samen met acht van ’s werelds beste padelspelers. Aan het begin van het seizoen 2021 werden Agustín Tapia, Paula Josemaría, Federico Chingotto en Juan Tello opgenomen in de ‘CUPRA Tribe’, die toen al bestond uit Alejandro Galán (de huidige nummer één van de wereld), Fernando Belasteguín, Pablo Lima en Ariadna Sánchez. 

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.