Leusden,
25
januari
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

CUPRA verdiept samenwerking met Europees eSports-team KOI voor League of Legends

  • Aankondiging volgt na fusie Europese eSports-organisaties Rogue en KOI 
  • Ibai Llanos – één van ‘s werelds populairste streamers – wordt ambassadeur voor KOI
Samenvatting

CUPRA gaat de samenwerking met KOI – de eSports Club van ster-streamer en presentator Ibai Llanos en voormalig FC Barcelona-voetballer Gerard Piqué - verder verdiepen. Het sportieve automerk, dat in 2022 in eerste instantie als teampartner toetrad, groeit dankzij de nieuwe overeenkomst uit tot de officiële autopartner van KOI in de League of Legends.

KOI neemt deel aan het Europese League of Legends-kampioenschap (LEC) 2023, voorzien van CUPRA-branding op de kleding van de teamleden. Ibai Llanos, de eSports Streamer van het Jaar 2022 en een bekend CUPRA-gezicht, wordt KOI’s nieuwe ambassadeur. De aankondiging komt op het moment dat Ibai het recht heeft verworven om LEC-games met het KOI-team uit te zenden op zijn persoonlijke Twitch-kanaal, een ongekende move binnen de sport.

De inschrijving van KOI in de LEC volgde na een fusie met Rogue afgelopen oktober, waarbij beide eSports-teams een strategische alliantie hebben gevormd om een team te leveren dat klaar is voor de League of Legends kampioenschapstitel.

CUPRA verlegt de grenzen

“CUPRA daagt de gevestigde orde uit en verlegt de grenzen, en dat onderstrepen we met dit partnership”, verklaart Antonino Labate, Director of Strategy, Business Development & Operations van CUPRA. “We gaan samenwerken met één van de meest spraakmakende en gepassioneerde teams in eSports. Met dit partnerschap maakt CUPRA zich sterk voor het talent van jongere generaties die helemaal opgaan in de content van nieuwe, digitale formats.”

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.
 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.