Leusden,
12
december
2022
|
17:25
Europe/Amsterdam

CUPRA UrbanRebel Racing Concept in Forza Horizon 5

  • Nieuwe stap voor CUPRA in gamewereld
  • UrbanRebel Racing Concept auto maakt opwachting in Forza Horizon 5 racespel

CUPRA bestormt de gamewereld met de UrbanRebel Racing Concept die digitaal te rijden is, totdat het productiemodel naar de echte wereld komt. Spelers kunnen nu namelijk virtueel achter het stuur kruipen in het populaire spel ‘Forza Horizon 5’.

download

De CUPRA UrbanRebel Racing Concept is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in Barcelona, combineert elektrificatie, duurzaamheid en prestaties met de esthetiek van een nieuwe ontwerptaal voor de volgende generatie elektrische auto’s. Zijn prestaties staan centraal, met een continu vermogen van 250 kW (340 pk) en een piekvermogen tot 320 kW (435 pk). Hij accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 3,2 seconden.

Gamified

CUPRA’s sportieve concept car is nu ook een ‘gamified’ raceauto in Forza Horizon 5. Het is de ideale racer voor een hot lap op het Arch Of Mulegé-circuit in Forza EV Rivals. De CUPRA UrbanRebel Racing Concept is gratis beschikbaar voor gamers die Forza Horizon 5 spelen tijdens de Horizon Holidays-serie. Hij kan tot 5 januari 2023 worden geselecteerd via de ‘Gifts’-pagina in het berichtencentrum.

Tweede model

De CUPRA UrbanRebel Racing Concept is de tweede CUPRA in deze game. Forza is de officiële gaming partner van Extreme E en binnen deze samenwerking is afgelopen zomer ook de volledig elektrische CUPRA Tavascan XE in de game verschenen. 

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.