Leusden,
02
juni
2022
|
16:59
Europe/Amsterdam

CUPRA streamt Primavera Sound festival live dankzij samenwerking met Boiler Room

  • 20e editie van Primavera Sound – powered by CUPRA
  • CUPRA bundelt krachten met Boiler Room en zorgt voor nieuwe festivalbeleving 
  • Optredens van onder meer Dua Lipa, Kenny Beats en Tygapaw

CUPRA en Primavera Sound tillen hun samenwerking naar een nog hoger niveau. Na een onderbreking van twee jaar bereidt het festival zich voor op een spetterende 20e editie die op 2 juni aanstaande van start gaat. In samenwerking met het live streaming platform Boiler Room gaan CUPRA en Primavera Sound dit jaar in Barcelona unieke ervaringen creëren voor honderdduizenden muziekliefhebbers.

Primavera Sound vindt plaats van 2-12 juni in Barcelona, en wordt het meest ambitieuze evenement in zijn historie. Voor het eerst omvat 's werelds grootste stadsfestival twee weekenden en verwelkomt het meer dan 400 artiesten in het Parc del Fòrum in Barcelona, waaronder Dua Lipa, Little Simz, Caribou, Disclosure, Bicep, DJ Senfield, Celeste en Mogwai.

 

Via een speciale samenwerking met Boiler Room, één van 's werelds grootste platforms voor het live streamen van elektronische muziek, brengt CUPRA Primavera Sound dit jaar ook naar muziekliefhebbers toe. Tijdens het festival host CUPRA namelijk een openlucht amfitheater onder de slogan ‘The Impulse of a New Generation’, waar muziek van artiesten als Kenny Beats en Tygapaw ook live wordt gestreamd op de kanalen van Boiler Room, zodat ook niet-festivalbezoekers kunnen genieten van de optredens.

De streams zijn onder meer via Youtube te volgen op https://www.youtube.com/c/boilerroom 

3-jarig partnership CUPRA en Primavera Sound

Afgelopen jaar maakten CUPRA en Primavera Sound hun driejarige samenwerking bekend, met de aankondiging van het festivalprogramma voor 2022 – powered by de CUPRA Born, het eerste 100% elektrische model van het merk. 

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.