Leusden,
16
september
2021
|
11:21
Europe/Amsterdam

CUPRA opent nieuwe Proefrit Centra in Zwolle en Eindhoven

  • Landelijk netwerk van CUPRA-vestigingen als aanvulling op online merkbeleving 
  • Vijf CUPRA proefritlocaties: Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Leusden en Eindhoven
  • CUPRA Proefrit Centra gereed voor komst elektrische CUPRA Born

Met de opening van twee nieuwe Proefrit Centra in Zwolle en Eindhoven breidt CUPRA het netwerk van proefritlocaties deze week opnieuw verder uit. Binnen een half jaar na de lancering van het Spaanse performancemerk is de sportiviteit van CUPRA daarmee inmiddels op vijf locaties in Nederland te beleven. Naast Zwolle en Eindhoven kunnen car lovers ook in Amsterdam, Rotterdam en Leusden fysiek kennismaken met de geëlektrificeerde prestaties van CUPRA.

download

Met de introductie van CUPRA heeft het merk afgelopen voorjaar een voor Nederland bijzonder concept ontwikkeld: de geëlektrificeerde performance-modellen van CUPRA zijn volledig online te configureren én te bestellen. Omdat er voor autoliefhebbers niets gaat boven het zien én ervaren van hun (toekomstige) auto, opent CUPRA proefritlocaties in diverse grote steden in Nederland. Eerder dit jaar gingen de CUPRA Garage in Amsterdam en de Proefrit Centra in Rotterdam en Leusden al van start. Nu breidt CUPRA het netwerk verder uit met twee vestigingen in Zwolle en Eindhoven, die deze week hun deuren hebben geopend.

CUPRA Proefrit Centrum Zwolle

Philips terrein, Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle
Tel: 0800 0900016 | WhatsApp: 0651806869 | E-Mail: info@cupraofficial.nl
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag - 10:00 - 18:00

CUPRA Proefrit Centrum Eindhoven

Philips gebouw, Achtseweg Zuid 159R, 5651 GW Eindhoven
Tel: 0800 0900016 | WhatsApp: 0651806869 | E-Mail: info@cupraofficial.nl
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag - 10:00 - 18:00

In het Proefrit Centrum in Zwolle en Eindhoven staan de CUPRA Specialisten klaar om (potentiële) klanten en fans persoonlijk te begeleiden en ze op weg te helpen in de nieuwe modellen. Na de aanschaf van een CUPRA blijft deze CUPRA-specialist ook het persoonlijke aanspreekpunt voor de klant, bijvoorbeeld voor service en onderhoud.

CUPRA-modellen nu te rijden

Nu al kunnen autoliefhebbers net als in Amsterdam, Rotterdam en Leusden op de nieuwe proefritlocaties in Zwolle en Eindhoven kennismaken met de performance van de drie plug-in hybridemodellen van CUPRA: de Leon e-Hybrid, Leon Sportstourer e-Hybrid en de Formentor e-Hybrid, het eerste door en voor CUPRA ontworpen model. Dit najaar volgt bovendien CUPRA’s eerste volledig elektrisch aangedreven model, de Born. Liefhebbers die kennis willen maken met deze sportieve nieuwkomer kunnen zich nu alvast aanmelden via deze link.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.