Leusden,
02
februari
2022
|
09:35
Europe/Amsterdam

CUPRA kondigt opvallend rijdersduo aan voor Extreme E 2022

  • Meervoudig Dakar-winnaars versterken CUPRA Extreme E-team
  • CUPRA onthult nieuwe, volledig elektrische CUPRA Tavascan XE 
Samenvatting

CUPRA presenteert aanstaande donderdag zijn nieuwe rijders line-up voor het tweede Extreme E-seizoen. Het legendarische coureursduo wordt op 3 februari voorgesteld door autosportpresentatrice Jennie Gow, tijdens een online presentatie waarin het ABT CUPRA XE team tevens de plannen en ambities voor het komende seizoen uit de doeken doet.

De twee coureurs, die samen diverse Dakar-overwinningen op hun conto hebben staan, worden gelijktijdig met CUPRA’s nieuwe volledig elektrische offroadracer gepresenteerd. De nieuwe coureurs en auto worden tijdens de online presentatie vergezeld door Antonino Labate, directeur Strategie, Business Development & Operations van CUPRA, Xavi Serra, hoofd CUPRA Racing, en Hans-Jürgen Abt, Managing Partner van ABT Sportsline.

De presentatie is morgen vanaf 15.00u te volgen via YouTube Live (https://youtu.be/okhxCxy9tOA).

De eerste ronde voor het Extreme E 2022-kampioenschap wordt verreden op 18-20 februari in Neom (Saoedi-Arabië).

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.