Leusden,
28
maart
2023
|
16:26
Europe/Amsterdam

CUPRA en superster ROSALÍA brengen nieuwe versie van ‘Abcdefg’ uit

Samenvatting

Als onderdeel van een nieuwe samenwerking hebben CUPRA en de Spaanse singer-songwriter ROSALÍA een speciale versie van ROSALÍA’s viral hit ‘Abcdefg’ uitgebracht. De bijbehorende video – inclusief een bijzondere CUPRA-twist – debuteerde deze week op twitch.

Net als CUPRA inspireert ROSALÍA de wereld vanuit Barcelona. In enkele jaren tijd is ze uitgegroeid tot één van Spanje’s bekendste internationale artiesten, met miljoenen volgers over de hele wereld. In samenwerking met CUPRA heeft ROSALÍA nu een nieuwe visie op ‘Abcdefg’ gereleaset, een viral hit afkomstig van het met een Grammy-award bekroonde album MOTOMAMI.

In de video van het nummer, die deze week debuteerde tijdens de rust van een wedstrijd van FC Barcelona in Camp Nou, maakt een groot aantal CUPRA Tribe-leden zijn opwachting. Waaronder acteur Daniel Brühl, FC Barcelona-spelers Ansu Fati, Marc ter Stegen en Alexia Putellas, coureur Klara Andersson en padelspeler Ariana Sánchez. Tegelijkertijd zijn ook CUPRA’s toekomstige toppers - de CUPRA UrbanRebel Concept, CUPRA Tavascan en CUPRA Terramar – in de video te zijn.

Bekijk hem hieronder:

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.