Leusden,
17
november
2022
|
17:22
Europe/Amsterdam

CUPRA en Scalextric lanceren Team CUPRA edition slotracebaan

  • CUPRA betreedt slotracewereld met nieuwe Scalextric Team CUPRA edition
  • Scalextric Team CUPRA edition wordt geleverd inclusief twee exemplaren van elektrische CUPRA e-Racer
Samenvatting

CUPRA heeft de krachten gebundeld met Scalextric, de meest toonaangevende naam in de slotracewereld. Het resultaat van deze samenwerking is de ‘Team CUPRA edition’, een exclusieve versie van de slotracebaan inclusief twee exemplaren van de elektrische CUPRA e-Racer, de FIA ETCR eTouring Car wereldkampioen van 2022.

De Team CUPRA edition racebaan is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen twee merken met race-DNA: CUPRA en Scalextric. De nieuwe slotracebaan wordt geleverd met twee CUPRA’s e-Racer, de iconische, volledig elektrische racewagen uit het ETCR-kampioenschap. 

Grensverleggend

CUPRA verlegt op alle gebieden de grenzen, of het nu gaat om design of om geavanceerde aandrijftechnologie. Ook in de digitale wereld gaat CUPRA nu een stap verder. Met Scalextric Advance kunnen gebruikers van de Team CUPRA edition het prestatieniveau van de slotrace-auto’s via een app op de smartphone of tablet vergroten, door de gevoeligheid van de controllers af te stellen en de besturing van de auto’s te verbeteren. Hierdoor zijn nog hogere snelheden mogelijk en veranderen de slotrace-auto’s nog sneller van spoor.

Negen auto’s kunnen tegelijk tegen elkaar racen. De raceposities van de auto’s en de rondetijden worden digitaal geregistreerd, wat de race-actie nog realistischer maakt.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.