Leusden,
26
juli
2023
|
15:02
Europe/Amsterdam

Van digitaal naar de fysieke wereld: CUPRA DarkRebel klaar voor volgende fase van evolutie

  • Design CUPRA DarkRebel evolueert dankzij input van CUPRA Tribe
  • 270.000 configuraties in de Metahype beïnvloeden het eindontwerp
  • CUPRA DarkRebel laat zien dat elektrische auto’s sexy, emotioneel en provocerend kunnen zijn

Maak kennis met de CUPRA DarkRebel: de showcar die zijn weg vindt van de Metahype naar de echte wereld en de grens tussen fantasie en werkelijkheid laat vervagen. Hij is geëvolueerd op basis van 270.000 configuraties die door CUPRA Tribe-leden in de virtuele wereld zijn gemaakt. De DarkRebel is de ultieme interpretatie van CUPRA's visie op de toekomst.

Ook bekende CUPRA-ambassadeurs als Alexia Putellas, Marc ter Stegen, Ansu Fati en Daniel Brühl gebruikten de Hyper Configurator in de Metahype om de DarkRebel verder vorm te geven. In het virtuele designlab zijn de duizenden configuraties samengevoegd tot één ontwerp. De CUPRA DarkRebel overstijgt alle grenzen van de digitale en de echte wereld. Het is een rebels design met een duidelijk doel: laten zien dat elektrische auto's sexy, emotioneel en provocerend kunnen zijn,’ aldus Wayne Griffiths, CEO van CUPRA. ‘Ik geloof dat CUPRA voor pure obsessie staat. Het is een merk gemaakt door mensen die gefascineerd zijn door wat ze doen. De DarkRebel is daar het bewijs van.’

 

CUPRA Tribe-leden van over de hele wereld lieten hun creativiteit de vrije loop en beïnvloeden zo het uiteindelijke ontwerp van de CUPRA DarkRebel. In de Hyper Configurator konden gebruikers kiezen tussen drie sfeer-omgevingen: de ‘Exponential square’, ‘Exponential cube’ en ‘Exponential infinite’, waar men aan de slag kon met het creëren van een ‘eigen’ CUPRA DarkRebel. De Tribe-leden werden vooral aangetrokken tot de Exponential cube-omgeving, die geïnspireerd is op natuurlijke elementen zoals mineralen en stenen, ruwe texturen en de aardse kleuren van CUPRA.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.