Leusden,
25
september
2020
|
16:07
Europe/Amsterdam

Livestream: CUPRA start productie Formentor

  • CUPRA geeft toelichting op productie eerste, exclusief voor CUPRA ontworpen model
  • CUPRA Formentor livestream-event op dinsdag 29 september vanaf 11.30 uur

CUPRA verzorgt op dinsdag 29 september vanaf 11.30 uur vanuit de CUPRA Garage, het Spaanse hoofdkantoor nabij Barcelona, een livestream naar aanleiding van de productiestart van de CUPRA Formentor. CUPRA geeft tijdens de uitzending nieuwe informatie over de Formentor, het eerste model dat exclusief voor CUPRA is ontworpen en door het merk volledig in eigen beheer is ontwikkeld. In de Formentor smelten de dynamiek van een sportwagen en het gebruiksgemak van een SUV samen. 

CUPRA CEO Wayne Griffiths en SEAT vice-president voor R&D Dr. Werner Tietz geven tijdens het digitale live-event acte de présence. Zij worden vergezeld door de ontwerp- en productie-experts achter de Formentor. Ook een aantal andere speciale gasten woont de livestream bij. Eén ervan is FC Barcelona-goalie en CUPRA merkambassadeur Marc ter Stegen, die tijdens dit event zijn eigen CUPRA Formentor overhandigd krijgt. Aan het einde van de sessie is er exclusief voor media gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Media zijn van harte welkom om het live-event aanstaande dinsdag vanaf 11.30 uur te volgen, via de volgende livestream-link:
https://cupraformentorsopevent.max-videosound.com/

Via deze link kunnen media zich ook aanmelden voor de Q&A-sessie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.