22
augustus
2019
|
11:24
Europe/Amsterdam

CUPRA toont eerste interieurbeeld van concept car

CUPRA toont eerste interieurbeeld van concept car

  • CUPRA's eerste volledig elektrische concept car krijgt fraai vormgegeven en veelzijdig interieur
  • Digitale onthulling CUPRA concept op 2 september aanstaande

CUPRA toont het eerste interieurbeeld van haar nieuwe elektrische concept car. Het fraai vormgegeven exterieur, dat het merk halverwege juli deelde met de buitenwereld, wordt nu weerspiegeld in het luxe en functionele interieur.

De CUPRA Concept koppelt sportieve prestaties aan een doelgericht ontwerp, dat een gedurfd statement vormt over de toekomst van persoonlijke mobiliteit. Het high-end interieur van het nieuwe studiemodel is rijkelijk afgewerkt met carbon en voorzien van fraaie materialen in unieke, contrasterende kleuren. Het designteam heeft nieuwe technologieën toegepast met als resultaat een uitermate clean en functioneel interieur dat zich kenmerkt door evenwicht; niet alleen tussen bestuurder en passagiers, maar ook tussen prestaties en functionaliteit.

De CUPRA Concept blikt vooruit op een sportieve, elektrisch aangedreven auto die veel ruimte biedt. Hij beleeft zijn wereldpremière in september tijdens de IAA International Motor Show in Frankfurt. Vooruitlopend daarop vindt op 2 september al de digitale onthulling van de CUPRA Concept plaats.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.