Leusden,
02
december
2022
|
11:44
Europe/Amsterdam

CUPRA teast Tavascan en Metahype tijdens aankondiging Primavera Sound line-up 2023

  • ‘Mirroring you, I’ll be your mirror’: CUPRA en Primavera Sound presenteren line-up van gespiegelde festivals in Barcelona en Madrid
  • Geëlektrificeerde CUPRA Tavascan gaat in 2024 in productie
  • CUPRA lanceert Metahype, een nieuwe ruimte voor samenwerking in metaversum
Samenvatting

2023 luidt een nieuw hoofdstuk in voor de samenwerking tussen CUPRA en Primavera Sound, één van de meest toonaangevende muziekfestivals van Europa. Een nieuw jaar, met spannende nieuwe mogelijkheden.

Primavera Sound haalt in 2023 niet alleen het beste muzikale talent naar Barcelona, maar organiseert voor het eerst ook een festival in Madrid. In een video waarin de realiteit vermengd is met de virtuele wereld, presenteren CUPRA en Primavera Sound de line-up van de twee festivals. De video geeft ook alvast een kijkje in de nabije toekomst van CUPRA.

Binnen het thema ‘Mirroring you, I’ll be your Mirror’ zullen beide festivals in Barcelona en Madrid elkaar spiegelen met dezelfde line-up, die werd aangekondigd in CUPRA’s Metahype. Hierin wordt de echte wereld in een digitaal landschap afgespiegeld en reizen twee avatars met de nieuwe geëlektrificeerde CUPRA Tavascan naar de virtuele Primavera Sound festivals. De CUPRA Tavascan wordt in 2024 in productie genomen.

Metahype biedt nieuwe mogelijkheden tot samenwerking tussen bestaande merken, startups en content creators, door middel van een breed scala aan evenementen, bijeenkomsten en experiences. Metahype zal in de eerste helft van 2023 in gebruik worden genomen.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.