Leusden,
29
september
2023
|
13:43
Europe/Amsterdam

CUPRA opent nieuwe CUPRA City Garage in Berlijn

  • CUPRA vervolgt wereldwijde expansie en opent City Garage in hart van Duitse hoofdstad
  • 500 m2 oppervlak over twee verdiepingen in wijk Am Tacheles
  • CUPRA City Garage Parijs nadert opening

CUPRA heeft opnieuw een CUPRA City Garage geopend in het hart van een wereldstad. Deze week opende de CUPRA City Garage Berlijn zijn deuren, in het hart van de stad, in de bruisende stadswijk Am Tacheles die bekend staat om zijn cultuur en artistieke historie.

“Duitsland is onze grootste markt, waardoor Berlijn een logische keuze is om onze nieuwste CUPRA City Garage te openen. Bij elke opening brengen we een klein stukje van onze geboortestad Barcelona mee naar deze locaties. We willen de wereld vanuit Barcelona inspireren, en onze reis heeft ons gebracht naar bestemmingen over de hele wereld, zoals Mexico, Australië en verschillende locaties in Europa. En nu is het de beurt aan Duitsland”, aldus Wayne Griffiths, CEO van CUPRA.

Sinds de start van CUPRA vijf jaar geleden heeft het merk zich geprofileerd door zijn onconventionele manier van werken, en de CUPRA City Garages zijn sleutelelementen geworden in de strategie van het merk. Deze nieuwe locaties, gelegen in exclusieve en iconische hotspots van metropolen over de hele wereld, stellen het merk in staat een onconventionele en unieke klantervaring te bieden.

Verbonden met de stad

Am Tacheles is de ideale locatie om de nieuwe CUPRA City Garage van het merk te lanceren. Na de hereniging van Duitsland draait de geschiedenis van Tacheles om een handvol visionairs die vastbesloten zijn om de wijk te transformeren in een centrum voor kunst, muziek en evenementen, om zo de mogelijke sloop ervan te voorkomen. Hun reis werd gekenmerkt door een standvastig geloof, authenticiteit en een ongecompliceerde houding. Of om het in het Duits te verwoorden: “Lass Tacheles reden”.

De nieuwe CUPRA City Garage Berlijn in Am Tacheles, ontworpen door architectenbureau Herzog & de Meuron, combineert stedelijke kunst en Berlijnse muziek, met een open ruimte die zich uitstrekt over twee niveaus met een totale vloeroppervlakte van 500 vierkante meter.

Wereldwijde expansie

Het groeiende aantal CUPRA City Garages wereldwijd weerspiegelt de continue globalisering-drang van het merk. Na Mexico-Stad, München, Milaan, Lissabon, Rotterdam, Sydney en nu Berlijn blijft CUPRA de wereld vanuit Barcelona inspireren. Next stop: de naderende opening van de CUPRA City Garage in Parijs.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.