Leusden,
03
november
2023
|
11:39
Europe/Amsterdam

CUPRA opent deuren van nieuwe City Garage in Parijs

  • Eerste CUPRA City Garage in Frankrijk, gevestigd aan de Boulevard de la Madeleine
  • Vermaarde Franse patisseriechef Jeffrey Cagnes gepresenteerd als nieuwe CUPRA-merkambassadeur
  • Next stop: opening CUPRA City Garage in Madrid begin 2024

CUPRA heeft in Parijs zijn eerste CUPRA City Garage in Frankrijk geopend. De City Garage is gevestigd aan de iconische Boulevard de la Madeleine, die in de Franse hoofdstad bekendstaat als dé hotspot op het gebied van mode en design.

De vestiging van de nieuwe CUPRA City Garage werd gisteravond uitbundig gevierd. Tijdens de opening kondigde CUPRA een samenwerking aan met een nieuwe merkambassadeur: de Franse patissier Jeffrey Cagnes, die een permanente patisserie in de CUPRA City Garage in Parijs krijgt. Tevens konden de gasten kennismaken met de CUPRA Tavascan, de eerste volledig elektrische SUV van het merk die binnen een centraal podium kreeg.

“De opening van onze eerste CUPRA City Garage in Frankrijk markeert een echte mijlpaal voor ons merk. Parijs is één van de meest tot de verbeelding sprekende steden ter wereld en vormt het hart van de Europese cultuur. De stad heeft veel links met onze thuisbasis Barcelona door de vele koppelingen met design, architectuur en gastronomie. Bovendien is Parijs ook een stad vol ideeën met een lange, non-conformistische traditie die perfect aansluit bij het merk CUPRA”, aldus Wayne Griffiths, CEO van CUPRA.

Wereldwijde expansie CUPRA City Garages

De wereldwijde expansie van CUPRA gaat onverminderd voort. Het merk heeft inmiddels CUPRA City Garages geopend in Mexico City, Milaan, München, Lissabon, Rotterdam, Sydney en recent Berlijn. Na Parijs volgt Madrid begin 2024 met een eigen CUPRA City Garage.

De continue uitbreiding van CUPRA’s netwerk van City Garages valt samen met een nieuwe verkoopmijlpaal voor het merk, dat sinds de lancering in 2018 wereldwijd al meer dan 450.000 auto’s heeft verkocht.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.