Leusden,
07
juli
2020
|
17:03
Europe/Amsterdam

CUPRA Formentor nieuwe official car van FC Barcelona

  • Allereerste official car van Spaanse voetbalclub FC Barcelona
  • CUPRA merkambassadeur en FC Barcelona doelman Marc ter Stegen één van de eerste spelers in de nieuwe Formentor
Samenvatting

CUPRA maakt zich langzaam maar zeker op voor de marktlancering van de CUPRA Formentor. Het merk is sinds vorig jaar de officiële auto- en mobiliteitspartner van de Spaanse voetbalclub FC Barcelona. Als onderdeel van deze samenwerking ontpopt de CUPRA Formentor zich nu als de official car van de Catalaanse voetbalclub.

De CUPRA Formentor is de allereerste official car van FC Barcelona. Volgens Wayne Griffiths, CEO van CUPRA, is het niet meer dan logisch dat de Formentor en FC Barcelona aan elkaar zijn gekoppeld. “Dit model is in Barcelona ontworpen en ontwikkeld, en loopt daar binnenkort ook van de productielijn. Barcelona is ​​de stad waar deze twee merken zijn geboren en van waaruit we de wereld willen inspireren. Die missie zal de wereldwijde bekendheid van de auto vergroten en ons verder brengen om van CUPRA een merk te maken dat autoliefhebbers aanspreekt."

Als onderdeel van de samenwerking tussen CUPRA en FC Barcelona ​​wordt de CUPRA Formentor aan de voetbalclub geleverd voor algemeen gebruik. Daarnaast kunnen ook de spelers van Barça zelf in een nieuwe CUPRA Formentor rijden, met de mogelijkheid deze geheel naar eigen smaak aan te kleden. Eén van de eerste spelers die dat gaat doen, is de Duitse doelman Marc ter Stegen, die sinds februari de nieuwe wereldwijde merkambassadeur van CUPRA is.

CUPRA en FC Barcelona gaan ook gezamenlijke activiteiten ontplooien om de bekendheid van de CUPRA Formentor wereldwijd te vergroten. De partners gaan de CUPRA Formentor onder meer onder de aandacht brengen in Camp Nou, zodra de supporters het stadion van de voetbalclub weer mogen betreden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.