Leusden,
21
juli
2022
|
11:53
Europe/Amsterdam

CUPRA City Garages: nieuw concept om merk te beleven

Wat begon als een droom is nu werkelijkheid met locaties in Mexico-Stad, Hamburg, München, Milaan, Lissabon en Rotterdam. Deze steden zijn de thuisbasis van de eerste zes CUPRA City Garages, een nieuw retailconcept waarbinnen consumenten de modellen en het merk kunnen beleven. Deze week werd de zevende vestiging geopend, in Australië.

  • CUPRA City Garages: uniek automotive retailconcept met meeslepende merkervaring
  • CUPRA heeft nu zeven CUPRA City Garages in toonaangevende steden wereldwijd
  • CUPRA City Garage in Sydney is nieuwste uitbreiding, deze week geopend

De eerste CUPRA City Garage werd in november 2019 geopend in Colonia Roma, een van de meest exclusieve wijken van Mexico-Stad, duizenden kilometers verwijderd van het hoofdkantoor van het merk in Barcelona. Als het startpunt van de wereldwijde expansie werd deze locatie gekozen vanwege de enorme populariteit van de CUPRA Leon op de Mexicaanse markt, waar het de hoogste verkoopmix wereldwijd bereikte.

De vestigingen van CUPRA zijn stuk voor stuk unieke ruimtes waar de designkenmerken van de auto’s samensmelten met de architectonische elementen en originele materialen van het gebouw, met respect voor de geschiedenis. 

download
CUPRA City Garages: nieuw concept om merk te beleven

Europese uitbreiding

De volgende stap in de internationale expansie van het nieuwe merk kwam met de eerste CUPRA City Garage in Europa, die in september 2020 in Hamburg werd geopend. Duitsland is een belangrijke markt voor CUPRA en dus werd slechts een jaar later een tweede City Garage geopend, in het hart van München. 

Next in line was Milaan, de hoofdstad van design en mode. Net als de andere CUPRA City Garages, is de vestiging in Milaan een modulaire ruimte die niet alleen een commercieel verkooppunt in het hart van de stad is, maar ook een ontmoetingsplaats met een unieke, meeslepende merkervaring.

De opening van de eerste Portugese CUPRA City Garage, in Lissabon, viel samen met een heel speciaal moment voor het merk, de al weer vierde verjaardag. 

Op 24 mei opende de CUPRA City Garage Rotterdam zijn deuren. Deze stad heeft veel gemeen met de cultuur en creativiteit van Barcelona, ​​waar het merk werd geboren. 

De meest recente opening vond deze week plaats in Sydney, Australië. Een nieuwe strategische stap in de uitbreiding van CUPRA in de regio Azië-Pacific. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.