Leusden,
01
juni
2023
|
18:16
Europe/Amsterdam

CUPRA bundelt krachten voor 2e jaar op rij met Primavera Sound en Boiler Room

  • CUPRA krijgt opnieuw het podium op Primavera Sound Barcelona (1-3 juni) en voor het eerst ook op Primavera Sound Madrid (8-10 juni) 
  • Introductie ‘Primavera on the Decks’ exclusief in Metahype, CUPRA’s platform in de Metaverse 
Samenvatting

CUPRA blijft de wereld vanuit Barcelona inspireren en is opnieuw een samenwerking aangegaan met het meest toonaangevende muziekfestival in Europa, Primavera Sound. Daar host het performance merk voor het tweede jaar op rij de CUPRA en Boiler Room x CUPRA podia. Bovendien lanceert CUPRA op Primavera Sound voor muziekliefhebbers wereldwijd een compleet nieuwe, virtuele DJ-experience in Metahype.

CUPRA’s aanwezigheid op Primavera Sound onderstreept opnieuw CUPRA’s passie voor muziek, die recent ook al tot uiting kwam in de samenwerking met de Spaanse singer-songwriter ROSALIÁ en de remake van haar bestseller ‘Abcdefg’. Het festival vindt van 1-3 juni plaats in het Parc del Fòrum in Barcelona en van 8-10 juni voor het eerst in Madrid, in de Ciudad del Rock in Arganda del Rey, met een gedeelde line-up voor beide locaties. 

Brede line-up

Tot de artiesten die zowel in Barcelona als Madrid optreden behoren onder meer Caroline Polacheck, Maggie Rogers, Loyle Carner, Perfume, Folamour, Bad Religion, VTSS, DJ COCO en vele anderen. Mura Masa, 99Ginger en LustSickPuppy zijn daarnaast slechts enkele van de DJ’s die draaien op het Boiler Room x CUPRA podium. Hun gigs worden ook live gestreamd via Boiler Room, één van ’s werelds grootste streaming platforms voor elektronische muziek.

DJ-skills in de Metaverse

Aansluitend op de lancering van Metahype – CUPRA’s platform in de Metaverse – eerder dit jaar, is Primavera Sound één van de eerste merken die deze zomer met Primavera on the Decks aansluit bij gebruikers. In de Primavera Sound-space in Metahype kunnen Hypers hun DJ-skills vertonen in een virtuele club, waarmee ze al optredend tot vier levels kunnen unlocken.

CUPRA, Primavera Sound en Boiler Room delen dezelfde merkwaarden: een nieuwe generatie inspireren en de gevestigde orde uitdagen. De hernieuwde samenwerking in 2023 gaat nog meer unieke en emotionele ervaringen creëren, wat CUPRA’s passie voor muziek nog nadrukkelijker aanzet.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.