Leusden,
21
februari
2024
|
15:22
Europe/Amsterdam

Aantrekkelijke Limited-uitvoeringen van CUPRA Leon en CUPRA Formentor plug-in hybride

  • Twee standaard rijk uitgeruste uitvoeringen en prijsverlaging tot € 5.000 
  • Keuze uit twee PHEV-aandrijflijnen: 150 kW/204 pk (Essential Limited) en 180 kW/245 pk (VZ Performance Limited) 

CUPRA maakt de kracht en efficiency van hybride rijden aantrekkelijker dan ooit met nieuwe Limited-modellen, die zijn gebaseerd op de Essential- of VZ Performance-uitvoeringen van de CUPRA Leon, de CUPRA Leon Sportstourer en de CUPRA Formentor. De CUPRA Limited-uitvoeringen zijn in beperkte oplage beschikbaar, standaard rijk uitgerust en tot € 5.000 in prijs verlaagd ten opzichte van de reguliere Essential- en VZ Performance-modellen.

Voor de nieuwe Limited-versies van de CUPRA Leon (Sportstourer) en de CUPRA Formentor is er keuze uit twee PHEV-aandrijflijnen: 150 kW/204 pk voor de Essential Limited en zelfs 180 kW/245 pk voor de VZ Performance Limited. Beide aandrijflijnen zijn standaard gekoppeld aan een DSG-transmissie met dubbele koppeling. 

CUPRA Leon Limited 

De kracht van de CUPRA Leon en CUPRA Leon Sportstourer Essential Limited zit hem in de 150 kW/204 pk sterke PHEV-aandrijflijn in combinatie met de zeer uitgebreide standaarduitrusting. Altijd inbegrepen zijn bijvoorbeeld Full LED-verlichting, 18 inch lichtmetalen velgen, navigatie met een groot (30 cm) centraal touchdisplay, Predictive Adaptive Cruise Control en comfort-items als keyless entry & go, automatische airconditioning (3 zone) en verwarmde voorstoelen. De CUPRA Leon VZ Performance Limited met de 180 kW/245 pk sterke PHEV-aandrijflijn biedt extra luxe in de vorm van 19 inch lichtmetalen velgen, sportstuur met start- en CUPRA-knop en een panoramisch glazen dak. Ook veiligheidsvoorzieningen als de File Assistent, Travel Assist, Lane Assist Plus en Emergency Assist zijn inbegrepen.

De volgende attractie van de Limited-modellen is de prijsstelling: de CUPRA Leon Essential Limited is er vanaf € 39.990* (Sportstourer: € 41.490*) en de CUPRA Leon VZ Performance Limited vanaf € 45.490* (Sportstourer: € 46.990*). Daarmee zijn de rijker uitgevoerde modellen € 3.000 voordeliger dan de reguliere Essential- en VZ Performance-uitvoeringen.

CUPRA Formentor Limited 

De nieuwe Formentor Essential Limited (150 kW/204 pk) heeft een standaarduitrusting die vrijwel gelijk is aan die van de CUPRA Leon Essential Limited. De uitlaatsierstukken in ‘Copper’ zijn een typisch Formentor-kenmerk. Standaard beschikt de CUPRA Formentor VZ Performance Limited (180 kW/245 pk) daarbij aanvullend over Dynamic Chassis Control, kuipstoelen vóór, aluminium sportpedalen en zwarte remklauwen. De CUPRA Formentor Essential Limited is leverbaar vanaf € 42.490*. Daarmee is hij € 3.500 voordeliger dan de reguliere CUPRA Formentor Essential PHEV. De CUPRA Formentor VZ Performance Limited is er vanaf € 48.990* - het voordeel ten opzichte van de reguliere versie loopt hier op tot maar liefst € 5.000. 

Altijd is vier jaar garantie en gratis pechhulp inbegrepen. 

Private Lease

De CUPRA Leon (Sportstourer) en CUPRA Formentor Limited-uitvoeringen zijn ook beschikbaar tegen een scherp private lease maandtarief:

  • CUPRA Leon Essential Limited € 599**
  • CUPRA Leon VZ Performance Limited € 659**
  • CUPRA Leon Sportstourer Essential Limited € 619**
  • CUPRA Leon Sportstourer VZ Performance Limited € 679**
  • CUPRA Formentor Essential Limited € 599**
  • CUPRA Formentor VZ Performance Limited € 659**

Met de komst van de Limited-uitvoeringen van de CUPRA Leon en CUPRA Formentor zijn de reguliere uitvoeringen niet meer te bestellen. Ze zijn nog wel uit voorraad leverbaar.  

Meer informatie over de nieuwe CUPRA Leon Limited & CUPRA Formentor Limited is hier te vinden. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie cupraofficial.nl 

** CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.