Leusden,
02
maart
2020
|
10:38
Europe/Amsterdam

Wayne Griffiths nieuwe voorzitter van Raad van Bestuur CUPRA

Wayne Griffiths is aangesteld tot Voorzitter van de Raad van Bestuur van CUPRA. Hij was al Executive Vice President Sales & Marketing voor SEAT en CUPRA CEO. De aanstelling van Griffith is niet het enige nieuws.

De aanstelling van Griffith volgt op de recente opening van de CUPRA Garage, het nieuwe hoofdkantoor van het merk, en de presentatie van een nieuwe modellenlijn die in totaal een omzet van een miljard euro moet gaan genereren. 

Om de hoge ambities waar te maken heeft Griffiths het MT verder versterkt met de aanstelling van Marta Almuni, de nieuwe Chief Technical Officer van het merk. Het team van CUPRA groeit hard met nog eens 5 nieuwe aanstellingen voor de afdelingen Sales (Antonio Vidal), Product (Carlos Galindo), Marketing (Ignacio Prieto), Dealer Network Development (Khaled Soussi) en Xavier Serra, Head of Technical Development Cupra Racing.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.