Leusden,
11
februari
2022
|
17:27
Europe/Amsterdam

Save The Date: CUPRA X 2 op 22-02-2022…

  • CUPRA viert 4e verjaardag op 22-02-2022 met ambitieuze visie voor het komende jaar: CUPRA X 2
  • Nog een onthulling: nieuwe experience als alternatief voor bestaande raceformats
Samenvatting

CUPRA is de onstuitbare kracht die zorgt voor unieke en emotionele ervaringen, zowel op de weg als daarbuiten. Maar wat als we de ruimten waar deze ervaringen plaatsvinden zouden kunnen verdubbelen?

Getriggerd? Volg dan Wayne Griffiths (CEO van CUPRA), Antonino Labate (CUPRA Director of Strategy, Business Development & Operations) en wereldwijd vermaard futurist Cathy Hackl op CUPRA’s 4e verjaardag om meer te ontdekken. Volg het live op 22-02-2022 om 12.00 uur via CUPRA’s officiële YouTube, LinkedIn en Twitter kanalen.
 

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.