Leusden,
03
september
2021
|
10:53
Europe/Amsterdam

Livestream wereldpremière CUPRA UrbanRebel Concept vanaf IAA in München

  • Onthulling op 7 september om 12.00 uur live te volgen via LinkedIn 

Leusden, 3 september 2021 – De live-onthulling van de CUPRA UrbanRebel Concept komt eraan! Hij wordt op 7 september aanstaande om 12.00 uur officieel gepresenteerd op de IAA Mobility 2021 in München, tijdens de pre-opening van de nieuwe CUPRA City Garage.

Tijdens dit event leidt CUPRA CEO Wayne Griffiths het publieksdebuut van CUPRA’s meest radicale interpretatie van een elektrische stadsauto.

De wereldpremière is op 7 september vanaf 12.00u te volgen via een livestream op LinkedIn.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.