Jarreau Vandal nieuwe CUPRA-ambassadeur

  • The impulse of a new generation

CUPRA Nederland presenteert met trots Jarreau Vandal als nieuwe ambassadeur. CUPRA's missie is om nieuwe generaties voortdurend een impuls te geven. Progressief en onconventioneel zijn, is daarbij leidend. Daarom doen we dit met inspiratiebronnen die je meenemen voorbij de standaard. En die een goed gevoel geven. DJ en producer Jarreau Vandal kan dat als geen ander. Met zijn muzikale missie weet hij zijn publiek te raken en te bewegen. “CUPRA begrijpt mijn drang om dingen anders te willen doen. Ik denk dat we daar samen veel mensen in kunnen inspireren.”

The Impulse Of A New Generation

De enorme passie, energie en gedrevenheid van Jarreau Vandal sluiten naadloos aan op de merkwaarden van CUPRA: veelzijdig, onconventioneel en emotioneel uitdagend. Jarreau’s grootste drijfveer is om de liefde voor muziek te delen met zijn publiek; om de verbinding te maken en mensen nieuwe impulsen te laten voelen.

Voor de in Maastricht geboren en in Amsterdam getogen Jarreau Vandal was zijn familie de grootste muzikale inspiratie: zijn ouders waren dansers in Amsterdamse clubs en zijn opa was producer. Door hem leerde Jarreau op zijn zestiende het muziekproductieprogramma Logic kennen. Sindsdien is hij ‘hooked’ en nooit meer gestopt met produceren. 

Van gospel tot Red Hot Chili Peppers

In zijn vroege levensjaren kwam Jarreau via zijn ouders en opa al in aanraking met een breed pallet aan muziek: gospel, soul, jazz en funk. Ook was hij als klein kind drummer in de kerkband. Later werd hij geïnspireerd door artiesten als Jamiroquai, A Tribe Called Quest en de Red Hot Chili Peppers. Die hielpen hem zijn eigen muzikale identiteit vorm te geven.

“Ik vind het tof hoe CUPRA verder kijkt dan alleen het autorijden zelf”, aldus Jarreau. “De manier waarop het merk bijvoorbeeld design en muziek benadert als onderdeel van een lifestyle, een identiteit. Het is vergelijkbaar met hoe ik mezelf als creative zie in plaats van alleen DJ of producer; ik vertel graag mijn verhaal op verschillende manieren dan alleen via muziek.”

Elektrische sensatie in de studio en op de weg

Daarnaast is Jarreau een waardevolle toevoeging aan CUPRA’s muzikale journey met internationale samenwerkingen als Primavera Sound en Boiler Room. Jarreau treedt wereldwijd op en heeft een aantal albums en EP’s uitgebracht. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe EP ‘SABIsound’. Zijn song ‘Someone That You Love’ met Olivia Nelson behaalde maar liefst 30 miljoen streams op Spotify. 

Daarnaast werkte Jarreau samen met NTS, BBC Radio, ADE en Boiler Room en ontwikkelde hij zijn eigen brand Vandalized. Onder dat label host Jarreau events, produceert hij kleding en merchandise en wil hij muziek van nieuwe artiesten uitbrengen.

Kortom, genoeg raakvlakken én inspiratie om nieuwe generaties de komende jaren samen nog meer impuls te geven. CUPRA’s muzikale journey met Jarreau Vandal wordt afgetrapt met een sensationele video. En met een beetje geluk spot je Jarreau onderweg in zijn 100% elektrische CUPRA Born.

 

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.
 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.