Leusden,
03
februari
2023
|
12:00
Europe/Amsterdam

Jarreau Vandal geeft CUPRA Tribe een muzikale vibe

  • Nederlandse CUPRA-community krijgt nieuwe creatieve impuls
  • Gedreven, passievolle en energieke producer vervolgt muzikale reis in een CUPRA Born 
  • Nederlandse CUPRA Tribe groeit in de breedte en wordt steeds veelzijdiger
Samenvatting

De Nederlandse CUPRA Tribe krijgt een muzikale impuls met Jarreau Vandal als nieuwe merkambassadeur. De DJ en producer heeft net als CUPRA de drang om dingen anders te doen, om impulsen te omarmen en daarmee mensen te raken en te verbinden. Met een sensationele video viert Jarreau zijn toetreding tot de CUPRA Tribe en de start van zijn muzikale reis met het merk, die hij vanaf nu aflegt in een elektrisch aangedreven CUPRA Born.

De CUPRA Tribe bestaat uit mensen die inspireren. Jarreau Vandal doet dat met zijn muziek. Zijn liefde daarvoor komt niet uit de lucht vallen. Jarreau’s opa was producer en zijn ouders dansten in Amsterdamse clubs. Daardoor kwam Jarreau al vroeg in aanraking met veel verschillende muziekstijlen. Later kwamen daar nog veel andere inspiratiebronnen bij. Dit alles komt samen in de muziek die hij al sinds zijn 16e produceert. 

Gedeelde impuls

CUPRA is enthousiast over de komst van de eigenzinnige creative bij de Nederlandse CUPRA Tribe. Jarreau - alias ‘The naked Deejay’ - wil met zijn muziek mensen verbinden en inspireren, en produceert met veel passie, energie en gedrevenheid. Daarmee is de aansluiting met de merkwaarden van CUPRA naadloos. Bovendien is de samenwerking tussen CUPRA en Jarreau een perfecte match met CUPRA’s internationale muzikale journey, waarbij partnerships met onder meer Primavera Sound en Boiler Room centraal staan.

 

Een 100% elektrische muzikale reis 

Als Tribe-lid rijdt Jarreau uiteraard ook CUPRA: de 100% elektrische Born. Jarreau: “Het is gaaf om te zien dat CUPRA mobiliteit ánders ziet: met design en muziek als onderdeel van een eigen lifestyle en identiteit. Dat eigenzinnige hebben we echt met elkaar gemeen en dat zorgt voor een goede vibe.”

Veelzijdige Tribe

De Nederlandse CUPRA Tribe wordt steeds groter en veelzijdiger. Onlangs trad Sten Richters toe, de nummer 1 van de nationale padelsport. Samen met CUPRA is Sten on a mission: de mondiale padel-top halen. Met zijn onconventionele mindset past ook merkambassadeur Remy Bonjasky perfect bij de Nederlands CUPRA Tribe. De drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen zwaargewicht stond tijdens zijn sportieve carrière bekend als de ‘Flying Gentleman’. Mede dankzij zijn vechtsportervaring en -successen is hij tegenwoordig een geslaagde ondernemer.

Ook de Internationale CUPRA Tribe kent veel aansprekende grootheden. Zo maken FC Barcelona-sterren Ansu Fati, Marc ter Stegen en Alexia Putellas er deel van uit, en dat geldt ook voor Olympisch kajakker Saul Craviotto. De betrokkenheid van CUPRA bij de internationale padelsport wordt nog eens onderstreept door de CUPRA Padel Tribe. Met toppers als Ariana Sánchez, Federico Chingotto, Arturo Coello, Paula Josemaría, Juan Tello, Fernando Belasteguín en Alejandro Galán werkt CUPRA al jarenlang nauw samen.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.