02
december
2020
|
13:09
Europe/Amsterdam

Hollywood-acteur Daniel Brühl versterkt CUPRA Tribe

  • Brühl nieuwe CUPRA-ambassadeur én ster in lanceringscampagne van eerste plug-in hybride van CUPRA
  • Nieuwe CUPRA Leon en CUPRA Leon Sportstourer e-Hybrid nog dit jaar in Nederland
Samenvatting

CUPRA start binnenkort met de reclamecampagne ter lancering van zijn eerste geëlektrificeerde model, de Leon e-Hybrid. In deze campagne zijn hoofdrollen weggelegd voor niet alleen de nieuwste CUPRA, maar ook voor Daniel Brühl, de Spaans-Duitse Hollywoodacteur bekend van films als ‘Inglourious Basterds’, ‘Rush’ en ‘Good bye, Lenin!’ en de dramaserie 'The Alienist'.

De opvallende commercial met Brühl volgt op de première van de CUPRA Formentor-campagne, met in de hoofdrol Game of Thrones-actrice Nathalie Emmanuel en muziek van rapper Loyle Carner. Waarbij de muziek in de Leon e-Hybrid spot wordt verzorgd door de Amerikaanse Jazz-ster Kamasi Washington.

Daniel Brühl is de nieuwste ster die is toegetreden tot de CUPRA Tribe, bestaande uit leden die de merkwaarden passie, vastberadenheid én hoge prestaties delen. Andere Tribe-leden zijn onder meer de Duitse doelman Marc ter Stegen van FC Barcelona en de Zweedse coureur Mattias Ekström.

Brühl kijkt uit naar zijn samenwerking met CUPRA: “Ik voel me helemaal thuis in de CUPRA Tribe. Dit eigentijdse merk komt uit mijn geboorteplaats Barcelona en deelt mijn levensstijl en waarden. De tijden veranderen en tegenwoordig is voor mij bij het kiezen van een auto duurzaamheid heel belangrijk. Ik ben een liefhebber en wil graag een high-performance auto die hoge prestaties levert tegen een zo laag mogelijke impact op het milieu. De nieuwe CUPRA Leon e-Hybrid is voor mij dan ook de perfecte keuze.”

De krachtige en emissievriendelijke aandrijflijn van de CUPRA Leon en CUPRA Leon Sportstourer e-Hybrid biedt het beste van twee werelden. De snelle CUPRA kan ruim 50 km* km volledig elektrisch rijden op een volle accu en buiten de stad hebben CUPRA-rijders de beschikking over een gecombineerd vermogen van 180 kW / 245 pk.

Dit eerste geëlektrificeerde model van het merk krijgt volgend jaar gezelschap van twee plug-in hybridevarianten van de CUPRA Formentor en de 100% elektrische CUPRA el-Born.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.