Leusden,
19
mei
2021
|
14:10
Europe/Amsterdam

Drivers, start your engine: wereldpremière CUPRA Born op 25 mei

  • Born: de perfecte match tussen elektrificatie, rijplezier en performance 
  • Eigentijdse sportiviteit dankzij combinatie van DCC adaptieve demping, sportonderstel en ESC Sport
  • Nieuwe technologieën als augmented reality head-up display, volop connectiviteit en maximale veiligheid 
  • Wereldpremière op dinsdag 25 mei om 12.00 uur via YouTube en social-mediakanalen

CUPRA schudt de markt op met de Born. Met de introductie van het nieuwe, 100% elektrische model onderstreept CUPRA dat rijplezier, elektrificatie én performance perfect samengaan.

De eerste 100% elektrische auto van CUPRA krijgt een expressief, sportief design en levert volop rijplezier voor autoliefhebbers. De sleutel voor de groei van CUPRA in 2021 is elektrificatie en met deze Born gaat CUPRA nieuwe markten én harten veroveren. De CUPRA Born is de (elektro)motor achter de elektrische transformatie van het merk. In de Born brengt CUPRA geavanceerde aandrijflijn- en accutechnologieën samen en combineert die in een pakket dat zorgt voor een directe vermogensafgifte. Het spannende design is typisch CUPRA: erg onderscheidend.

Opvallende onthulling

De wereldpremière van de CUPRA Born vindt plaats op dinsdag 25 mei om 12.00 uur en is te volgen via YouTube Live (https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ) en op de social-mediakanalen van het merk: Twitter (@CUPRA) en LinkedIn (CUPRA). CUPRA koppelt de presentatie van de Born aan de bekendmaking van de Primavera Sound Line-up. Afgelopen week kondigde CUPRA een 3-jarig partnership aan met het internationaal vermaarde muziekfestival.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.