Leusden,
04
mei
2022
|
17:28
Europe/Amsterdam

CUPRA Tribe breidt uit met nieuw Padel-team

  • CUPRA Tribe-leden reden samen met coureur Jordi Gené in Urban Rebel
  • Nieuwste Spaanse Padel Tribe aangekondigd

CUPRA heeft een aantal leden van zijn ‘tribe’ samengebracht voor een unieke ervaring op het Circuit de Catalunya nabij Barcelona. Hier konden ze samen met coureur Jordi Gené de prestaties van de CUPRA Urban Rebel en CUPRA Formentor VZ5 ervaren. De deelnemerslijst van deze speciale ‘CUPRA Content Tribe Day’ bestond onder meer uit FC Barcelona-sterren Ansu Fati, Marc ter Stegen, Alexia Putellas en de leden van de nieuwe CUPRA Padel Tribe.

Tijdens het evenement ging het niet alleen om het ervaren van indrukwekkende auto’s, maar stelde CUPRA ook de nieuwste spelersgroep binnen de Padel Tribe voor: Ariana Sánchez, Federico Chingotto, Arturo Coello, Paula Josemaría, Juan Tello, Fernando Belasteguín en Alejandro Galán staan te trappelen om de volgende generatie kampioenen te worden. CUPRA is sinds 2019 de premiumsponsor van de officiële World Padel Tour (WPT) en heeft eind 2021 het sponsorcontract met nog eens drie jaar verlengd.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.