Leusden,
01
augustus
2022
|
15:50
Europe/Amsterdam

CUPRA Tavascan XE Extreme E-auto debuteert in nieuwe Forza Horizon 5 Xbox-game

  • CUPRA’s Extreme E rallyauto nu te rijden in virtuele Extreme E X Prix-races
  • In de voetsporen van ABT CUPRA XE-coureurs Nasser Al-Attiyah en Jutta Kleinschmidt

Liefhebbers van rallygames kunnen nu hun hart ophalen met de nieuwste versie van Forza Horizon 5, waarin de volledig elektrische CUPRA Tavascan XE Extreme E rallyauto van Nasser Al-Attiyah en Jutta Kleinschmidt debuteert.

Forza is de officiële game-partner van Extreme E en heeft de meest authentieke en uitgebreide versie van de Horizon-game tot dusver uitgebracht. In de game is de CUPRA Tavascan XE – de Extreme E rallyauto van het ABT CUPRA XE-team – één van de wagens waarmee op de Xbox-console geracet kan worden. 

Forza Horizon 5 laat een nieuw publiek ervaren waartoe de elektrische CUPRA Tavascan XE rallyauto in staat is. “De samenwerking tussen Extreme E en Forza Horizon 5 biedt onze fans de mogelijkheid om zich verder te verdiepen in de innovatieve ‘electrifying performance’ filosofie van CUPRA en zelf te beleven hoe CUPRA zich vol passie inzet voor het meest extreme autosportevenement ter wereld,” verklaart Antonino Labate, Global Director Strategy, Business Development & Operations van CUPRA.

Forza Horizon 5 is beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10, Steam, Xbox Game Pass en via Xbox Cloud Gaming.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.