27
november
2019
|
10:53
Europe/Amsterdam

CUPRA opent eerste wereldwijde flagshipstore in Mexico

CUPRA opent eerste wereldwijde flagshipstore in Mexico

  • CUPRA debuteert in Mexico met de lancering van de CUPRA Ateca
  • Naast CUPRA Garage ook zes CUPRA Corners geopend in Mexico

CUPRA geeft gas in Mexico. Het merk heeft als onderdeel van zijn expansiestrategie zijn eerste wereldwijde flagshipstore in Mexico-Stad geopend. CUPRA heeft het district Colonia Roma onder de rook van de hoofdstad Mexico-Stad gekozen als locatie voor 's werelds eerste CUPRA Garage.

De flagshipstore is exclusief gewijd aan het sportieve dochtermerk van SEAT. Naast de CUPRA Garage opent het Spaanse merk ook zes zogeheten CUPRA Corners bij SEAT-dealers in Mexico. CUPRA greep de opening van de flagshipstore aan door de nieuwe CUPRA Ateca te introduceren.

Wayne Griffiths, CEO van CUPRA, was hoogstpersoonlijk aanwezig bij de officiële opening van het eerste wereldwijde paradepaardje van het merk. “Mexico is een belangrijke markt voor CUPRA. De opening van de CUPRA Garage is een belangrijke stap bij de expansie van het merk. Onze modellen zijn in deze markt zeer populair. Vorig jaar was liefst één van de drie verkochte versies van de SEAT Leon een CUPRA, de hoogste mix ter wereld,” aldus Griffiths.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.