Leusden,
06
januari
2021
|
12:04
Europe/Amsterdam

CUPRA lanceert exclusieve Mikakus x CUPRA sneakerlijn

  • CUPRA en Mikakus bundelen gezamenlijke passie voor design en sportiviteit in exclusieve sneakerlijn
  • Design sneakers gebaseerd op CUPRA Formentor
  • Garage en Paddock sneakers vanaf april te koop bij Nederlandse CUPRA verkooppunten

In samenwerking met het kledingmerk Mikakus – opgericht door stervoetballer Andrés Iniesta – lanceert CUPRA een nieuwe lijn exclusieve sneakers. Het ontwerp van de sneakers is geïnspireerd op dat van de CUPRA Formentor. Vanaf april is de Mikakus x CUPRA sneakerlijn ook te koop in Nederland.

Met de Mikakus x CUPRA sneakerlijn verenigen de twee in Barcelona gevestigde merken hun passie voor design en sportiviteit. CUPRA en Mikakus hebben twee exclusieve sneakers ontworpen: de Garage, die in de kleuren Petrol Blue en White verschijnt, en het topmodel Paddock. 

Mikakus x CUPRA

De Mikakus x CUPRA sneakers zijn geïnspireerd op het design van de recent gelanceerde CUPRA Formentor. Dat komt met name op het Paddock-model nadrukkelijk tot uiting. Het ontwerp van de Paddock volgt het gestroomlijnde silhouet van CUPRA’s eerste zelfstandig ontwikkelde model. Voor de sneakers worden dezelfde materialen gebruikt als voor het interieur van de Formentor, zoals een hielstuk dat is geïnspireerd op een veiligheidsgordel.

De Mikakus x CUPRA Garage is verkrijgbaar in de kleuren Petrol Blue en White. Alle sneakers hebben de laatste generatie EVA-zolen, die licht zijn en een maximaal draagcomfort bieden.

Via de internationale webshop van Mikakus zijn de Mikakus x CUPRA sneakers nu al te bestellen. Vanaf april zijn de schoenen ook in Nederland verkrijgbaar via de gespecialiseerde CUPRA verkooppunten.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.