Leusden,
23
mei
2022
|
12:05
Europe/Amsterdam

CUPRA keert terug naar Terramar en onthult toekomstplannen

CUPRA keert terug naar Terramar, de bakermat waar CUPRA in 2018 als zelfstandig merk werd geboren. Terramar is ook de locatie waar CUPRA op 7 juni zijn plannen voor de toekomst bekendmaakt, met nieuwe modellen voor een nieuw tijdperk.

Sinds 2018 heeft CUPRA een beweging in gang gezet die verder reikt dan de autowereld. Wayne Griffiths, CEO van CUPRA, kondigde het in 2018 tijdens de lancering van het merk al aan: “Als CUPRA een succes wordt, is het ons team van gepassioneerde mensen dat het verschil maakt.”

De eerste auto die de ambities en het karakter van het nieuwe, uitdagende merk belichaamde, was de CUPRA Ateca. Sindsdien heeft CUPRA diverse nieuwe, verleidelijke modellen op de markt gebracht: van de CUPRA Leon tot het eerste model dat specifiek voor CUPRA is ontwikkeld: de Formentor. Een absolute highlight is daarnaast de CUPRA Born, de eerste volledig elektrische auto van het merk. De Born weerspiegelt maximaal waar CUPRA voor staat - electrifying performance - en bewijst dat elektrificatie en prestaties een perfecte match zijn.

Nu is de tijd aangebroken voor een nieuw hoofdstuk. CUPRA keert terug naar Terramar met een gedurfd plan en gaat nog een stap verder. Binnenkort, op 7 juni aanstaande, onthult het merk zijn ambities tot 2025, met nieuwe modellen voor een nieuw tijdperk.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.