Leusden,
15
juli
2021
|
13:34
Europe/Amsterdam

CUPRA Garage Amsterdam vanaf nu 7 dagen per week geopend

  • CUPRA voortaan ook op zondag te beleven in Move Amsterdam
  • Hang out voor autoliefhebbers én startpunt voor proefritten 
  • CUPRA Formentor nu bijna 1:1 te configureren op grote videowall

Het nieuwe electrifying performance merk CUPRA is in de CUPRA Garage in Amsterdam voortaan zeven dagen per week te beleven. Sinds kort zijn de deuren van de CUPRA Garage standaard ook op zondag geopend. Dat betekent dat proefritten vanuit de CUPRA Garage in Amsterdam nu zeven dagen per week gepland kunnen worden.

Recent heeft CUPRA in Nederland de eerste CUPRA Garage geopend, in de Move Mobility Experience aan het Stadionplein in Amsterdam. De CUPRA Garage vormt een belangrijke, fysieke aanvulling op het online oriëntatieproces voor klanten, en dompelt potentiële kopers onder in de bijzondere wereld van CUPRA. De nieuwste modellen zijn er te zien, te beleven én te rijden, waaronder de zojuist gelanceerde CUPRA Formentor e-HYBRID. Daarnaast is de CUPRA Garage ook een inspirerende locatie voor autoliefhebbers, mede dankzij de CUPRA Corner, een coole en comfortabele hang out die fungeert als dé ontmoetingsplek voor CUPRA-rijders en car lovers.

Levensgroot in 3D te configureren

Sinds kort biedt CUPRA de mogelijkheid om de nieuwe Formentor e-HYBRID in de CUPRA Garage in Amsterdam op bijna levensgroot formaat in 3D te configureren. Op de enorme videowall is de auto nu vanuit verschillende invalshoeken en in diverse omgevingen op een schaal van bijna 1:1 te bekijken en samen te stellen, in uiteenlopende kleuren. Via de configurator op een iPad kunnen toekomstige CUPRA-rijders hun Formentor e-HYBRID zo op speelse wijze en in lifesize formaat ontdekken en personaliseren.

Proefritten

De CUPRA Garage in Amsterdam is ook hét startpunt voor proefritten, die online zijn te boeken. Voor deze eerste fysieke kennismaking maakt CUPRA gebruik van een grote demovloot. Dat betekent dat (toekomstige) klanten altijd een CUPRA kunnen rijden die perfect aansluit bij hun wensen. 

CUPRA Specialist 

In de CUPRA Garage staan CUPRA Specialisten klaar om bezoekers te informeren over de wereld en modellen van CUPRA. Deze specialisten ondersteunen klanten met persoonlijk advies tijdens het 

digitale oriëntatie- en aankooptraject. Ook na aankoop van een CUPRA blijven de CUPRA Specialisten het persoonlijke aanspreekpunt voor klanten, bijvoorbeeld in het aftersales-traject voor service en onderhoud. 

De CUPRA Garage Amsterdam is voortaan zeven dagen per week geopend, van 10.00-18.00 uur.

Adresgegevens CUPRA Garage Amsterdam:

Move Mobility Experience Amsterdam
Stadionplein 28
1076 CM Amsterdam

Later dit jaar opent de CUPRA Garage in de voormalige Baja Beach Club aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam de deuren. Meer CUPRA Garages staan gepland voor opening in 2022. 

CUPRA in Nederland

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.