Leusden,
09
april
2021
|
19:01
Europe/Amsterdam

CUPRA en Ronald Koeman blikken vooruit op El Clásico

  • Persconferentie door FC Barcelona-coach Ronald Koeman in CASA SEAT
  • Koeman: “In tijden waarin stadions gesloten zijn voor fans is CASA SEAT een perfecte plek voor de persconferentie over El Clásico”

CUPRA brengt de sensatie van El Clásico - de grootste voetbalklassieker van Spanje - naar CASA SEAT in het stadscentrum van Barcelona. De officiële auto- en mobiliteitspartner van FC Barcelona ​​organiseerde daar samen met de voetbalclub een persconferentie waarin coach Ronald Koeman zijn visie gaf op de El Clásico-wedstrijd tussen Real Madrid en Barça, die op zaterdag 10 april om 21.00 uur wordt gespeeld. 

Voor de allereerste keer hield Koeman namens FC Barcelona een persconferentie vanuit CASA SEAT in het hart van de stad, die voor media van over de hele wereld via een livestream te volgen was. Na de persconferentie nam de Nederlandse coach deel aan het programma ‘Barça LIVE from CUPRA Garage at CASA SEAT’, waar hij zijn ervaringen met het merk deelde. De coach van de Spaanse LaLiga-club arriveerde in stijl, in zijn eigen CUPRA Formentor, de officiële auto van FC Barcelona.

Barça LIVE from CUPRA Garage at CASA SEAT

Het programma ‘Barça LIVE from CUPRA Garage at CASA SEAT’ wordt vandaag en morgen live uitgezonden. Naast een interview met Ronald Koeman maakt het programma ook live verbinding met de Zweedse coureur en CUPRA-ambassadeur Mattias Ekström, over zijn ervaringen tijdens de eerste ronde van het Extreme E offroadkampioenschap met het ABT CUPRA XE-team. De ecorally voor elektrische SUV's werd afgelopen weekend in Saoedi-Arabië verreden.

Deze originele content van FC Barcelona wordt live over de hele wereld uitgezonden via Barça TV + en de officiële YouTube-, Facebook- en Twitter-kanalen van de club, die samen meer dan 170 miljoen volgers bereiken. De uitzending vindt plaats tussen 20.00 en 22.45 uur op de dag van de wedstrijd.

El Clásico, in het centrum van Barcelona

Als onderdeel van de wereldwijde alliantie tussen CUPRA en FC Barcelona begon dit initiatief vandaag met een preview van de wedstrijd op Barça TV +, het digitale streamingplatform van de club, inclusief verslaggeving van de laatste trainingssessie van het team en de persconferentie van Ronald Koeman. De uitzending gaat morgen verder met live commentaar van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid.

download

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.