Leusden,
13
mei
2021
|
13:54
Europe/Amsterdam

CUPRA en Primavera Sound festival gaan samen live

  • CUPRA en Primavera Sound muziekfestival ondertekenen partnership voor 3 jaar
  • Beide partijen staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk
  • Presentatie Primavera Sound artiesten line-up in teaservideo met belangrijke rol voor CUPRA Born

CUPRA en het Primavera Sound festival staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De komende drie jaar gaan beide partijen samen een geheel eigen invulling geven aan de beleving van muziek. De artiesten line-up van de volgende editie van het festival in 2022 wordt binnenkort gepresenteerd in een teaservideo waarin de volledig elektrische CUPRA Born een hoofdrol speelt.

De nauwe samenwerking tussen CUPRA en Primavera Sound komt voor beide partijen op een belangrijk moment. Deze maand onthult CUPRA de Born, het eerste volledig elektrische model van het merk. Tegelijkertijd kondigt Primavera Sound de line-up aan voor het festival in 2022, dat de meest ambitieuze editie ooit moet gaan worden.

Twee merken, één nieuw tijdperk

CUPRA en Primavera Sound zijn een samenwerking voor drie jaar aangegaan. Beide partijen richten zich nu op de 20ste editie van het event in 2022. Het Primavera Sound festival wordt gerekend tot de meest toonaangevende culturele evenementen in Europa. Na meer dan een jaar zonder live muziekevents werken CUPRA en Primavera Sound aan projecten die muziekfans weer een intense festivalbeleving bieden.

Op dinsdag 25 mei wordt de line-up van Primavera Sound 2022 bekendgemaakt. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor de CUPRA Born, die op dezelfde dag zijn werelddebuut beleeft.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.