Leusden,
26
augustus
2021
|
12:04
Europe/Amsterdam

CUPRA blikt met UrbanRebel Concept vooruit op toekomstige elektrische stadsauto

  • Elektrische concept car weerspiegelt CUPRA’s radicale visie op een urban elektrische performance car 
  • Studiemodel hint naar toekomstig design van elektrische stadsauto die in 2025 op de markt komt
  • Wereldpremière CUPRA UrbanRebel Concept tijdens IAA in München

CUPRA verlegt de grenzen met een radicale visie op een elektrische performance car voor in de stad. De CUPRA UrbanRebel Concept combineert elektrificatie en duurzaamheid met prestaties en scherpe looks. Met dit studiemodel hint CUPRA naar het toekomstige design van een elektrische stadsauto die in 2025 op de markt komt.

 

Racen is een belangrijk onderdeel van CUPRA’s merk-DNA en daarom heeft het merk besloten zijn visie op een toekomstige, 100% elektrische stadsauto tot uiting te brengen in een raceauto met stoere, spannende en scherpe looks: de CUPRA UrbanRebel Concept. 

De CUPRA UrbanRebel Concept wordt volgende week digitaal onthuld en beleeft zijn fysieke wereldpremière tijdens de 2021-editie van de internationale IAA autoshow in München.

Over CUPRA

CUPRA is een nieuw avontuur gestart in Nederland. Het sportieve Spaanse automerk focust met plug-in hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s op krachtige, geëlektrificeerde prestaties en rijplezier. Daarmee is CUPRA een merk voor autoliefhebbers die bovendien veel waarde hechten aan design uit Barcelona. De oriëntatie en aanschaf van een nieuwe CUPRA verloopt in Nederland geheel online via www.cupraofficial.nl, ondersteund door enkele CUPRA Garages waar de modellen en het merk ook fysiek te beleven zijn. Meer weten over CUPRA? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.